Mergi direct la conținut »
Mesajul lui Felix Baumgartner pentru Mihaela Rădulescu, de Ziua Îndrăgostiților | VIDEO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mesajul lui Felix Baumgartner pentru Mihaela Rădulescu, de Ziua Îndrăgostiților | VIDEO

Mesajul lui Felix Baumgartner pentru Mihaela Rădulescu, de Ziua Îndrăgostiților | VIDEO

Felix Baumgartner i-a făcut o surpriză iubitei sale, Mihaela Rădulescu, și i-a transmis un mesaj pe Instagram de Ziua Îndrăgostiților.

De Dana Aramă,

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și acest lucru se vede din fiecare gest al lor.

De Valentine’s Day, celebrul sportiv austriac a surprins-o pe iubita lui, Mihaela Rădulescu cu un mesaj foarte frumos.

Acesta a postat pe contul său de Instagram o scurtă înregistrare, unde apare Mihaela Rădulescu și se aud câteva versuri din melodia „I kissed a girl”, interpretată de binecunoscuta Katy Perry.

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate vedete de televiziune din România. A realizat și prezentat multe emisiuni care s-au bucurat de mare succes la publicul telespectator. În prezent, Mihaela Rădulescu este prezentatoarea show-ului Ferma, de la Pro TV, unde îl are ca coleg pe Cristian BozganMihaela Rădulescu trăiește o poveste de iubire cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner. Vedeta are un băiat, Ayan, din mariajul pe care l-a avut cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

Citește și: O aspirină, că ne doare capul! Falsul medic i-a prostit și pe cei de la firma de medicamente Bayer! Știind-o „neonatolog”, nemții i-au finanțat participarea la un seminar din Sinaia, unde le-a învățat pe asistente și pe moașe cum să-i îngrijească pe nou-născuți

 

Close
Închide
  Close