Mergi direct la conținut »
Mesajul transmis de Jojo despre iubitul ei, Paul Ipate. „Un weekend incredibil pe care o să îl păstrez mereu în inima mea”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mesajul transmis de Jojo despre iubitul ei, Paul Ipate. „Un weekend incredibil pe care o să îl păstrez mereu în inima mea”

Mesajul transmis de Jojo despre iubitul ei, Paul Ipate. „Un weekend incredibil pe care o să îl păstrez mereu în inima mea”

Jojo a postat pe contul de socializare un mesaj, în care le mărturisește fanilor, de ce iubește atât de mult primăvara. De asemenea aceasta a făcut o dezvăluire și despre cei doi copii ai ei, Achim și Zora.

„De când eram copil primăvara a fost anotimpul meu favorit. Poate pentru că sunt născută primăvara sau poate pentru că sunt iremediabil îndragostită de flori. Îmi amintesc perfect momentul ăsta. Era prima ieșire în doi cu Paul Ipate după nasterea Zorei. A fost un weekend incredibil pe care o să-l pastrez mereu in inima mea.  A început să înflorească totul și la mine în grădină. Ies cu cei mici să ne jucăm cu mingile noi pe care le-am luat ieri. Evident că Achim vrea sa se joace cu cea a Zorei si invers. Sau le cășuna pe aceeasi și se lasă cu “mamiiiii” din ambele parți.? O duminică faină vă doresc! Cu toată frumusețea de afară nu poate fi altfel! ”, a scris Jojo pe contul de socializare.

Jojo și Paul Ipate trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp. Cei doi sunt părinții unei fetițe superbe și formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz.

Citește și

Mărturisirile unei mame al cărei copil este diagnosticat cu Asperger. “Îl iau în brațe și îi spun: «Nu-i nimic, ne luptăm împreună cu monstrul»”

 

Close
Închide
  Close