Mergi direct la conținut »
Mesajul transmis de Marcel Toader fostei lui soții, Maria Constantin. Cei doi au divorțat la notar în urmă cu câteva zile
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mesajul transmis de Marcel Toader fostei lui soții, Maria Constantin. Cei doi au divorțat la notar în urmă cu câteva zile

Mesajul transmis de Marcel Toader fostei lui soții, Maria Constantin. Cei doi au divorțat la notar în urmă cu câteva zile

Mesajul transmis de Marcel Toader fostei lui soții, Maria Constantin. Afaceristul a făcut primele declarații și a vorbit despre decizia de a divorța de artistă.

De Livia Lixandru,

Marcel Toader a povestit cum a decis să divoțeze de ea. Afaceristul și fosta lui soție au ajuns la un punct comun și au mers la notar.

”În decembrie, sătul de discuții, am vorbit cu avocații mei să vedem dacă putem divorța la notar. Și așa am și făcut, după ce ei au discutat cu cei ai Mariei și cu ea. Am decis să divorțăm la notar, fără să mai discutăm despre culpă pentru că procedurile, altfel, s-ar fi întins pe o perioadă mult prea lungă te timp. Așa, ne-am înțeles, pe 23 ianuarie am divorțat și totul s-a terminat. A fost parte din înțelegerea noastră să nu vorbim despre data divorțului”, a spus Marcel Toader pentru Spynews.ro. ”Despre Maria ce să spun? Că am iertat-o și am uitat-o...”,  a mai adăugat el.
Marcel Toader și Maria Constantin au fost protagoniștii unui divorț cu mare scandal. Omul de afaceri a încercat să prelungească cât de mult a putut finalizarea actelor. Însă, în urmă cu câteva zile, Marcel Toader și Maria Constantin s-au separat definitiv.


LIVETEXT Simona Halep – Caroline Wozniacki, în finala Australian Open 2018. Daneza a făcut primul break și o domină pe ”Simo”

VIDEO. Gura lumii, slobodă! Coafura Vioricăi Dăncilă, comentată în stradă: ba că e ca ”un copac înfoiat”, ba că ”e frumoasă”!

 

Close
Închide
  Close