Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Marcel Toader îi plătește soției cu aceeași monedă! Vrea să-i toace nervii cu un divorț prelungit
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Marcel Toader îi plătește soției cu aceeași monedă! Vrea să-i toace nervii cu un divorț prelungit

EXCLUSIV/ Marcel Toader îi plătește soției cu aceeași monedă! Vrea să-i toace nervii cu un divorț prelungit

După ce a acuzat-o că l-a înșelat, Marcel Toader îi plătește soției mai multe polițe, refuzând să-i facă pe plac și să divorțeze cât mai repede.

De Petre Dobrescu,

Maria Constantin și-ar fi dorit, fără îndoială, un divorț cât mai rapid. Motiv pentru care a apelat inițial la un notar, acolo unde, conform procedurilor, ar fi trebuit să se prezinte împreună cu soțul său.

Marcel Toader nu și-a făcut însă apariția, astfel că artista s-a văzut nevoită să introducă actele la tribunal. Aceasta a depus cererea de divorț la mijlocul lunii septembrie, deși separarea dintre ei s-a produs încă de la începutul lui august.

EXCLUSIV | Maria Constantin se grăbește să divorțeze. S-a uitat în dosar să vadă ce

De altfel, atunci și a plecat de acasă, fără prea multe bageje. Și nu s-a mai întors! Potrivit apropiaților, supărat că soția sa l-ar fi înșelat de mai multe ori și cu rănile încă vii, afaceristul ar fi povestit că o să-i plătească exact cu aceeași monedă. Mai precis, nu o să-i facă pe plac. Și o să o plimbe prin tribunale atât cât se va putea. Se pare că acesta și-a pus deja planul în aplicare.

Un nou termen, înaintea Crăciunului!

Deși în cazul lor este vorba despre un divorț fără copii minori, care în mod normal ar dura cam o lună, ei bine, procesul a ajuns deja la a treia înfățișare. Aceasta a fost programată la Judecătoria sectorului 5 abia în ajunul sărbătorilor, pe data de 19 decembrie! Și atunci, ca și la termenul de marți, când la tribunal și-a făcut apariția doar Maria Constantin, în calitate de reclamantă, nu este necesară prezența părților. Instanța a solicitat doar ca până la acea dată să ia act de adresa la care să fie citat afaceristul. Ceea ce înseamnă că cei doi vor păși, probabil, în noul an, tot ca soț și soție.

Cadoul lui Dragnea de care Orban nu s-a atins. De la cine a primit Sevil Shhaideh 170.000 de euro
Recomandări

Cadoul lui Dragnea de care Orban nu s-a atins. De la cine a primit Sevil Shhaideh 170.000 de euro

Toader face bani din divorț

Se pare că lui Marcel Toader nu-i displace acest lucru. În prezent, divorțul său, cu  picanteriile din viața cuplului, este un subiect care-i aduce câștiguri prin prezența la mai multe emisiuni tv.  Și cum afaceristul nu are în acest moment o altă sursă principală care să-i aducă venituri, prelungirea divorțului său ar însemna, mai mult ca sigur, și prelungirea contractului său ca invitat la diverse emisiuni.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV/ La opt ani de la divorț, Simona Florescu l-a dus iar pe Dichiseanu în vizită la părinți

Close
Închide
  Close