De Livia Lixandru,

Astăzi este o zi importantă pentru Speak și Ștefania. Cei doi aniversează trei ani de când formează un cuplu, iar ambii au postat pe contul de socializare, mesaje emoționante.

”Azi se implinesc 3 ani de când suntem nedespărțiti❤️.Te iubesccc @iamspeak ❤️❤️❤️❤️!!!!!”, a scris Ștefania.

”3 ani de cand ne traim unu pe altu! ❤️ Te iubesc, @cristinaa.stefaniaa !”, a fost și mesajul lui Speak pentru iubita lui. Fanii le-au transmis zeci de mesaje și le-au urat să fie fericiți împreună.

Speak a avut nevue de terapie după ce a participat la Asia Express

Deși au dat dovadă de ambiție și multă răbdare, dar și multă perseverență, cuplul s-a confruntat cu câteva probleme la întoarcerea în țară. Cei doi au povestit în emisiunea Răi da Buni că le-a fost greu să își reia ritmul vieții.

 Speak a mărturisit că nu a ieșit din casă timp de două săptămâni. „Mi-am revenit de vreo două săptămâni. Până acum două săptămâni nu ieşeam din casă. M-a marcat”, a declarat Speak la Antena Stars, potrivit VIVA!.

Ștefania a spus și că artistul a avut nevoie de terapie, însă nu a urmat-o. „A avut nevoie de terapie şi nu a făcut, aşa că şi-a revenit greu”, a spus Ştefania. „Nu ştiu, am avut noroc că el era acolo când eu cădeam, eu eram acolo când el cădea, doar că revenirea lui era foarte grea. Eu îmi reveneam şi mă adaptam destul de repede, el nu prea”, a mai spus iubita cântărețului.

Citeşte şi:

6 pacienți pozitivi și un deces la centrul de dializă Fresenius din Ialomița. Autoritățile nu au anunțat nimic până acum

Cumpărăturile incredibile ale Primăriei Piatra Neamț, de la începutul crizei COVID-19 și până astăzi: 400 de șezlonguri, tobogane și promovare pe Facebook

Curse gratuite pentru cadrele medicale. Ideea unui taximetrist din Arad care a ajuns în mai multe orașe: „Acum nu e momentul să stăm”

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite