MENIU CAUTĂ
14 Mar. 2013 14:12 , de Alina Guta

Mica de la Abracadabra a murit!

Distribuie

Mica de la Abracadabra, în vârstă de 31 de ani, a murit la ora 15.30, în spitalul Fundeni, unde se afla internată la Terapie Intensivă, fiind diagnosticată cu ciroză hepatică.

Părinții au chemat un preot cu câteva ore înainte de deces

În urmă cu câteva ore, Mica fusese scoasă din coma indusă, iar părinții chemaseră un preot pentru a-i permite fetei să se împărtășească.
Mica, pe numele real Michaela Niculescu (31 ani), a făcut parte din echipa magicianului Marian Râlea timp de 10 ani, începând din 1991. Ulterior, blonda a studiat la Oxford şi Viena şi a lucrat ca redactor, producător TV, iar mai apoi ca lector universitar.

Din nefericire, în urmă cu un an, tânăra a fost diagnosticată cu ciroză în stadiu avansat și nu a spus nimănui despre suferința ei. Și-a văzut în continuare de activitățile profesionale și personale, însă corpul i-a cedat în urma muncii titanice.


Citește și:

  • EXCLUSIV | O prietenă de-a Michaelei Niculescu ne-a dezvăluit că vedeta a refuzat să-şi facă un iubit după ce a aflat că e bolnavă
  • ALARMĂ! O comisie de medici S-A ÎNTRUNIT PENTRU MICA, de la „Abracadabra”!
  • Dana Rogoz: „MICA este mai deșteaptă decât noi toți la un loc!”. DEZVĂLUIRI ULUITOARE despre blonda cu ochi albaștri de la „Abracadabra”

 

Citește mai multe despre Michaela Niculescu și Michaela Niculescu pe Libertatea.

Comentarii