Mergi direct la conținut »
Mihaela Rădulescu, antrenament în forță cu fiul ei, Ayan | VIDEO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mihaela Rădulescu, antrenament în forță cu fiul ei, Ayan | VIDEO

Mihaela Rădulescu, antrenament în forță cu fiul ei, Ayan | VIDEO

Mihaela Rădulescu arată foarte bine, dar și trage din greu pentru a avea un corp cu forme armonioase. În vârstă de 48 de ani, Mihaela Rădulescu are grijă să aibă un corp cât mai bine lucrat. Vedeta este dependentă de sport și nu ratează ocazia de a se antrena ori de câte ori are ocazia și indiferent unde s-ar afla.

De Dana Aramă,

Mihaela Rădulescu a postat pe contul său de Instagram o înregistrare în care își antrenează brațele și nu numai cu ajutorul unor frânghii. Iar partener de antrenament îi este nimeni altul decât fiul ei, Ayan, care este și el mare pasionat de sport.

De fapt, fiul ei, Ayan, nu e doar partener de antrenament, ci chiar ”antrenor personal”, după cum se exprimă vedeta pe rețeaua de socializare.

”Antrenorul meu personal  @ayanschwartzey #fiul meu #antrenament #mamă și fiu #super putere”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram,


Citește și: VIDEO/ Povestea fascinantă a lui Hamid-Nicola Katrib, artistul născut în România, educat în Liban, care are tablouri expuse în America. ”Talentul e din gena românescă!”


 

Close
Închide
  Close