Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO/ Motivul pentru care Mihaela Radulescu a fost supusă celor mai grele probe din concursul „Fort Boyard”

FOTO/ Motivul pentru care Mihaela Radulescu a fost supusă celor mai grele probe din concursul „Fort Boyard”

E una dintre concurentele de forță de la emisiunea-concurs ”Fort Boyard” și, spun sursele noastre, a avut parte de cele mai grele probe. Cumva justificat, dacă ar fi să ținem cont că sportul a facut întotdeauna parte din viața Mihaelei Rădulescu.

De Dana Aramă,

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai importante persoane din media din România, având peste 20 de ani experiență în televiziune și presă scrisă. Este pasionată de sporturi extreme și a făcut gimnastică ritmică de performanță. Tatăl ei a fost cel care a inițiat-o în două sporturi foarte sănătoase, pe care diva le practică cu mare plăcere: schi și înot.

Dacă n-ar fi renunţat la gimnastica ritmică, ar fi ajuns o sportivă renumită. Cel puţin aşa afirma Georgeta Donici, profesoara de la Clubul Sportiv Şcolar din Piatra Neamţ, care a avut-o elevă pe Mihaela Rădulescu (pe vremea aceea, Țiganu), de la vârsta de 5 ani până în clasa a IX-a.

Mihaela, despre care foştii dascăli spun că promitea încă de pe atunci că va ajunge o femeie foarte frumoasă, a participat alături de alte colege de la Clubul Sportiv Şcolar la întreceri sportive în ţară, dând dovadă de perseverenţă şi de o mare capacitate de adaptare.

“Îmi amintesc că eram la un concurs unde i s-a întâmplat să scape mingea din mână, însă nu s-a pierdut, ci a zâmbit şi a mers mai departe, situaţie care a fost apreciată şi de juriu. Era dezinvoltă, îndrăzneaţă şi prezenta siguranţă, chiar dacă situaţiile în care eram la sport nu erau sigure. Are un psihic foarte bun, e o femeie puternică”, explica fosta profesoară de sport a vedetei.

Un pastor din Suceava decedat și îngropat pe 26 martie cu COVID-19 nu e raportat printre cele 40 de decese. DSP: „Spitalul nu a transmis încă lista oficială a decedaților”
Recomandări

Un pastor din Suceava decedat și îngropat pe 26 martie cu COVID-19 nu e raportat printre cele 40 de decese. DSP: „Spitalul nu a transmis încă lista oficială a decedaților”

 

Însă, gimnastica ritmică nu este singurul sport pe care l-a făcut diva de la Monaco. Dependentă de adrenalină și de senzații tari, vedeta a arătat că are calități fizice de excepție, încercând diverse alte sporturi.

A participat chiar și la curse de mașini, alături de piloți profesioniști, și la curse de motociclete, demonstrând că nu se teme de nimic și este nerăbdătoare să-și forțeze limitele. De altfel, a fost u­na dintre primele femei din showbiz care şi-a luat car­netul la categoria A şi a în­ceput să meargă cu mo­tocicleta, iar pasiu­nea ei pentru viteză e cunoscută.

Acum, Mihaela Rădulescu este una dintre vedetele care vor concura la celebra emisiune concurs Fort Boyard, ce va fi difuzată din toamnă la PRO TV. Aici, cea supranumită diva de la Monaco a avut parte de cele mai grele probe din concurs și chiar a muncit din greu. Unul dintre momentele absolut spectaculoase este cel în care Mihaela Rădulescu este nevoită să meargă pe frânghie, la 40 de metri înalțime, pe deasupra gropii cu tigri.

De altfel, spotul este nelipsit din programul zilnic al vedetei, aceasta antrenându-se asiduu chiar și acasă. De aici și forma fizică de invidiat pe care o are și care le-ar face invidioase pe multe tinere din showbiz.


Citeşte şi: O femeie care mergea la înmormântarea fiului ei a fost impresionată de un gest. Pasagerul de lângă ea i-a dat un bilețel cu un mesaj emoționant

Close
Închide
  Close