MENIU CAUTĂ
11 Mar. 2013 17:47 , de Geo Berciu

Mihai Albu, după divorţ: „Papagalul am rămas EU. Singur”

Distribuie

La primul eveniment monden după anunţul divorţului, ziua de naştere a prezentatorului Cristi Brancu, Mihai Albu a făcut o declaraţie surprinzătoare: „Papagalul am rămas eu. Singur. Şi ea s-a mutat cu găina.
De-a lungul timpului, am avut un câine împreună cu Iulia , apoi un cameleon, şi papagali.
În continuare, papagalul a rămas în casă”. Şi parcă a demonstra că încet-încet îşi revine, creatorul de pantofi a ţinut să precizeze mai în glumă, mai în serios: „Îmi voi reface viaţa. Am foarte multe cereri în căsătorie”.
Iulia şi Mihai Albu au fost căsătoriţi de opt ani şi au împreună o fetiţă în vârstă de trei ani, Mikaela.
Mihai Albu, fost arhitect, combină matematica, arhitectura şi arta în creaţiile sale, asemănătoare unor sculpturi. Designerul român foloseşte piele franţuzească pe care o decorează cu bijuterii, pene de păsări şi mici bucăţi de oglindă. În 2010, designerul a intrat în World Records Academy, după ce a creat cei mai înalţi pantofi din lume, stabilind cu această ocazie un nou record mondial. Pantofii creaţi de Mihai Albu au fost comparaţi cu „o pereche de zgârie-nori”, având în vedere înălţimea tocurilor. Mihai Albu, supranumit pe site-ul World Records Academy drept „arhitectul de pantofi al României”, a creat o pereche de pantofi cu ajutorul cărora doamnele câştigă în înălţime nu mai puţin de 31 de centimetri. Preţul a fost şi el la înălţime, o pereche de astfel de pantofi costând aproximativ 1.200 de euro.
Iulia Albu este fashion editor şi, totodată, una dintre cele mai controversate şi nonconformiste figuri din showbiz-ul din România. După ce, de-a lungul timpului, a lansat mai multe atacuri la adresa colegilor de breaslă, aceasta a intrat din nou în vizorul presei recent, după ce a apărut în public însoţită de o găină.
 
 
 

Citește mai multe despre Divort Iulia si Mihai Albu și Iulia Albu pe Libertatea.

Comentarii