Abel Megyes, concurent la „iUmor”, a reușit să lase jurații fără cuvinte. Mihai Bendeac a fost captivat de numărul prezentat de concurent, însă la un moment dat a cedat nervos din cauza lui Cheloo. În timp ce artistul era foarte interesat de ceea ce prezenta Abel Megyes și era atent la numărul său, artistul a început să vorbească și să râdă împreună cu Ana Morodan.

Deranjat de comentariile colegilor lui, Mihai Bendeac a avut o reacție total neașteptată. Juratul de la „iUmor” a luat tableta pe care o avea pe masă și a aruncat cu ea. În acel moment, Cheloo a rămas uimit când a văzut gestul făcut de actor. Înainte ca actorul să se enerveze, Delia i-a atras atenția artistului să facă liniște.

„Am avut poate cea mai mare descărcare nervoasă din ăștia șase ani. Cred că, totuși, mi s-au acumulat niște lucruri și nu mai puteam cu energia aia tâmpită… cu doi oameni care vorbesc încontinuu și care întrerup încontinuu și de care nu ai niciodată loc să vorbești, să te strecori. Mi se părea șocant că eu sunt captivat de un lucru și că aud în stânga mea…”, a declarat Mihai Bendeac la testimoniale.

mihai-bendeac-iesire-nervoasa-iumor-3Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Ana Morodan a stat la masa juriului „iUmor” în ediția trecută, iar la testimoniale a fost întrebată despre ce s-a întâmplat între colegii săi. „Crezi că eu știu de ce Mihai Bendeac s-a enervat pe Cheloo? Ei vorbesc telepatic. Habar n-am de ce s-a enervat”, a răspuns contesa digitală.

Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, mult așteptatul sezon 12 aduce un al patrulea jurat la pupitru. Acesta va fi o surpriză şi pentru juraţi, nu doar pentru telespectatori, care vor descoperi în fiecare ediţie cine le va fi coleg de juriu în ziua respectivă.

Urmărește-ne pe Google News