Mergi direct la conținut »
Mihai Bendeac, pus la zid de o concurentă la „iUmor”. „Aveți un stil de a vorbi, de mă doare stomacul”
Entertainment Libertatea > Entertainment > Mihai Bendeac, pus la zid de o concurentă la „iUmor”. „Aveți un stil de a vorbi, de mă doare stomacul”

Mihai Bendeac, pus la zid de o concurentă la „iUmor”. „Aveți un stil de a vorbi, de mă doare stomacul”

O concurentă îi cere socoteală lui Mihai Bendeac, sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție iUmor, după ce acesta se plânge de prestația sa.

 Lacrămioara Bolat aduce sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1, un nou roast la adresa juraților, însă pentru a-și face curaj a avut nevoie de puțin antrenament acasă. „Ca să îmi fie mai ușor, am printat poze cu ei în momente în care erau foarte duri și m-am adresat lor. Am adus și ciocolățele pentru juriu, dar le dau după număr, ca să nu se interpreteze că e mită”, a povestit aceasta. Numărul său, dar mai ales atitudinea de profesor, vor reuși însă să îl stârnească pe Mihai Bendeac. „Aveți un stil de a vorbi, de mă doare stomacul…”, spune actorul, însă Lăcrămioara nu se va lăsa intimidată, ba chiar îi va cere socoteală acestuia: „Ai vrut jurat la iUmor? Suportă-ne, dragă!”.

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume, dar vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată. Iar pentru situațiile controversate în care unul dintre cei trei era supărat că un concurent nu a fost suficient de bun pentru a obține suficiente voturi, se întrevede o soluție – jurații vor putea folosi o ”carte verde”, care le va da ocazia să devină antrenori pentru un concurent și să îl ajute să revină cu un număr mai bun!

Citește și

Numele domnitorului român Șerban Cantacuzino a fost înscris pe încărcătoarele armei folosite în atacul din Noua Zeelandă, în care 49 de oameni au fost uciși / FOTO

 

 
 
Close
Închide
  Close