Mergi direct la conținut »
Mihai Constantinescu spune adevărul despre starea lui de sănătate. “Tuturor le-am spus. Soluție nu există“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mihai Constantinescu spune adevărul despre starea lui de sănătate. “Tuturor le-am spus. Soluție nu există“

Mihai Constantinescu spune adevărul despre starea lui de sănătate. “Tuturor le-am spus. Soluție nu există“

Mihai Constantinescu a ajuns zilele trecute de urgență la spital, în urma unui atac de panică provocat de cutremurul care a avut loc în Capitală. Artistul a vorbit sincer despre suferința lui și a recunoscut că pentru asta, nu exista soluție.

„Sunt foarte mulţi oameni care mă sună să mă intrebe dacă am murit”, a spus Mihai Constantinescu la Antena Stars.  „Tuturor le-am spus. Voinţă şi lumină. Soluţie nu există. Trebuie să găseşti variaţia unei medicaţii. Nu există o zi egală cu celalaltă. În noaptea cutremurului, eu m-am speriat. Am avut o perioadă mai puţin fericită, cu uşoară anxietate, cu atacuri de panică. În acea noapte, chestiunea a exagerbat. În după-amiaza zilei următoare, stând pe fotoliu acasă, am simţit că dintr-o tensiune normală, creşte foarte tare şi-mi crapă capul. Eu m-am speriat tare, Simona s-a speriat foarte tare. Am mers la spital şi mi-am făcut toate analizele posibile şi imposibile şi au ieşit toate foarte bune. Ne-am întors acasă”, a mai spus Mihai Constantinescu.

Citește și

#Teleormanleaks. Un mail atribuit lui Ștefan Dragnea apare în dezvăluirile Rise Project: „Am și eu o datorie la un tip și nu vreau să cer lu Liviu că mă ceartă”

 

Close
Închide
  Close