Mergi direct la conținut »
Mihai Morar, înlocuit la emisiune. Cine a prezentat show-ul
Entertainment Libertatea > Entertainment

Mihai Morar, înlocuit la emisiune. Cine a prezentat show-ul

În ediția de luni, 1 aprilie, Mihai Morar nu a mai fost prezent în platoul emisiunii pe care o moderează la Antena Stars. Locul său a fost luat de o cunoscută actriță.

De Dana Aramă,

Luni, la cârma emisiunii „Răi da’ buni”, de la Antena Stars, nu s-a mai aflat Mihai Morar. Locul prezentatorului a fost luat de actrița Paula Chirilă.

Aceasta îl va înlocui și mâine, 2 aprilie. Moderatorul a intrat în direct prin telefon la emisiune și a explicat de ce este absent de la show-ul de la Antena Stars.
Sunt undeva unde este foarte foarte scump, dar nu pentru că mi-am dorit eu să vin aici. În fiecare an, noi oamenii din radio, din toată lumea, avem o conferinţă în care ne adunăm, ne întâlnim, mai schimbăm idei. Care ce a mai făcut… Studiem tendinţele, vedem ce ne paşte. Şi anul ăsta, întâmplător, se ţine în Lausanne, Elveţia”, a spus Mihai Morar, potrivit spynews.ro.

„Nu e păcăleală de 1 aprilie! Mihai Morar nu prezintă „Răi da’ buni” în această seară. Şi nici mâine seară n-o să fie păcăleală de 2 aprilie, pentru că nici mâine seară nu va fi prezent. Nu ştiu cum i-a venit ideea să-mi dea pe mână frumuseţe de emisiune. Nu ştiu de ce. Sincer, mă simt mai bine în postura de invitat pe canapeaua aceea a lui Morar, nu în postura de moderator. Dar, dacă m-a rugat frumos, cum să refuzi aşa mândreţe de băiat”, a comentat Paula Chirilă.

Citește și: „De ce nu mă întorc în România”. Povestea unei românce plecate de opt ani în Spania care vrea să renunțe la cetățenia română după ce și-a găsit unchiul legat de pat în spital!

 

Close
Închide
  Close