Mergi direct la conținut »
Mihail a dat lovitura în Italia. Piesa lui a fost premiată cu Discul de Platină
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mihail a dat lovitura în Italia. Piesa lui a fost premiată cu Discul de Platină

Mihail a dat lovitura în Italia. Piesa lui a fost premiată cu Discul de Platină

Piesa „Who You Are” semnată Mihail se bucură de o nouă realizare, la început de an, în Italia: a primit Discul de Platină din partea FIMI (Federazione Industria Musicale Italiana).

2018 a fost un an plin de realizări pe plan internațional pentru Mihail: a dominat topurile din Italia, finalul anului găsindu-l pe artist pe primul loc în topul celor mai difuzate piese internaționale cu single-ul „Who You Are”.

Tot datorită succesului acestei piese a primit și trofeul „Top of the Top” în cadrul Festivalului Sopot din Polonia, iar în luna decembrie Mihail a fost invitat să cânte in cadrul prestigiosului Concertul anual de Crăciun de la Vatican.

O piesă inspirată din experiențele personale ale artistului, „Who You Are” a petrecut 9 săptămâni pe locul 1 în topul Media Forest, fiind a cincea cea mai difuzată piesă din 2017, consolidându-i pozitia artistului în industria muzicală autohtonă. Este primul single în limba engleză semnat Mihail, care a devenit faimos datorită piesei „Mă ucide ea”, a doua cea mai ascultată piesa din 2016.

Citește și

EXCLUSIV/ Primul raport al Ministerului Sănătății în cazul falsului medic Matteo Politi. Minciunile clinicilor private ies la iveală!

 

Close
Închide
  Close