Mergi direct la conținut »
Mike Tyson în România. Fostul pugilist american a fost invitat la şedinţa plenului Senatului
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Mike Tyson în România. Fostul pugilist american a fost invitat la şedinţa plenului Senatului

Mike Tyson în România. Pugilistul american a fost invitat în Parlamentul României și va participa miercuri la şedinţa plenului Senatului. Tyson ajunge miercuri în România, pentru lansarea unei băuturi energizante.

Celebrul pugilist american, aflat în România pentru câteva zile, va vizita miercuri Parlamentul și va participa ca invitat la şedinţa plenului Senatului, a spus vicepreşedintele Senatului, Ben-Oni Ardelean. „În şedinţa de miercuri dimineaţă a plenului Senatului va veni şi domnul Mike Tyson, recunoscut în lumea sportului şi a entertainmentului, dar şi a filantropiei, în general. Va veni şi va fi salutat în cadrul şedinţei Senatului”, a spus Ben-Oni Ardelean, potrivit News.ro.

Mike Tyson în România. Escapadă de 40.000 de euro

Mike Tyson va ajunge miercuri în România, la ora 11:00, pentru a participa la lansarea unei băuturi energizante. Pentru ca totul să fie pe gustul starului american, organizatorii evenimentului i-au ales pe sprânceană câteva frumuseți autohtone care, precum niște ”îngeri” păzitori, nu se vor dezlipi nici o clipă de el, după cum Libertatea a scris în excluisivitate.

Chiar dacă va veni la braț cu soția sa, așa cum arată acum datele problemei, Mike – mare iubitor al petrecerilor -, își va găsi timp și pentru a mai ”degusta” o dată, așa cum a făcut-o acum câțiva ani la Constanța, din plăcerile vieții de noapte românești. Două cluburi cunoscute și-au depus candidatura pentru organizarea unor petreceri de pomină care-l vor avea ca invitat special pe fostul boxer american.

Mike Tyson ar fi lăsat să se înțeleagă că escapada la București – care va costa vreo 40.000 de euro, spun cei care îl vor aduce pe plaiuri mioritice  -, își are originile legate de viața de noapte foarte ”vie” și generoasă de la noi. S-ar putea, însă, ca Mike să vrea să lanseze, într-un spectacol deosebit, înconjurat de femei frumoase, o băutură a cărei imagine este, licoare care-i aduce câteva milioane de dolari bune.

Citește mai mult: EXCLUSIV/ ”Îngerii” lui Mike Tyson! 12 românce s-au bătut pentru un loc în ”haremul” campionului

Close
Închide
  Close