Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ ”Îngerii” lui Mike Tyson! 12 românce s-au bătut pentru un loc în ”haremul” campionului
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

EXCLUSIV/ ”Îngerii” lui Mike Tyson! 12 românce s-au bătut pentru un loc în ”haremul” campionului

A mai rămas doar o săptămână până ce fostul campion al ”greilor” Mike Tyson va pune piciorul pe pământ românesc pentru o megapetrecere secretă. Pentru ca totul să fie pe gustul starului american, organizatorii i-au ales pe sprânceană câteva frumuseți autohtone care, precum niște ”îngeri” păzitori, nu se vor dezlipi nici o clipă de el.

De Cristian Burcioiu,

Toată nebunia pentru obținerea unui loc în ”ringul” imaginar de patru frumuseți în care Mike Tyson își va juca rolul de musafir de lux a început acum vreo două săptămâni cu lansarea unui concurs pe Facebook. Dintre sutele de fotografii cu tinere vizionate de fostul campion al ”greilor” mondiali, numai  una va avea privilegiul să-i fie aproape lui Mike. Celelalte trei grații care vor întregi careul de ași al ”îngerilor” vor fi alese dintr-o duzină de tinere modele – selectate la rându-le din alte câteva zei -, care, ieri, și-au etalat calitățile într-un casting, în fața specialiștilor în domeniu. Pentru unele dintre ele, precum Mădălina (19 ani), o eventuală apropiere, firește profesională, de starul american ar însemna extrem de mult. Pentru altele, cum e cazul Anabelei (25 de ani), ar fi un deja vu, o repetiție cu public, ținând cont de faptul că acum câțiva ani bucureștenaca a făcut parte din ”lotul” frumoaselor care l-au primit pe fostul boxer american care atunci a vizitat Constanța.

Patru grații îl vor încadra pe Mike Tyson

Obișnuite cu blitz-ul aparatelor de fotografiat, imune la privirile lipite dintr-un reflex involuntar, dar uman, de trupurile lor, atrăgătoarele fetele au făcut, între două interviuri, câteva demonstrații de feminitate. S-au plimbat în pași de podium una brațul alteia, au pozat individual, au mimat plimbări scurte cu bicicleta și, chiar dacă sunt rivale în lupta pentru a-i fi ”îngerași” lui Tyson, s-au încurajat una pe cealaltă și nu s-au sfiit să se pozeze împreună. ”Cele mai frumoase dintre frumoase vor forma un ring imaginar care-l va încadra permanent pe Mike. Toate vor fi îmbrăcate în haine din piele, iar pe umeri li se vor prinde niște aripi, ca de îngeri. Mike este așteptat să vină pe 5 octombrie, iar turneul său de promovare al băuturii energizante numărul unu din Polonia va ține trei zile, timp în care vom face tot posibilul ca el și soția lui să se simtă perfect în România”, ne-a dezvăluit organizatorii.

Close
Închide
  Close