Mergi direct la conținut »
Miley Cyrus și Liam Hemsworth se despart la niciun an de când s-au căsătorit
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Miley Cyrus și Liam Hemsworth se despart la niciun an de când s-au căsătorit

Miley Cyrus și Liam Hemsworth se despart la niciun an de când s-au căsătorit

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au despărțit după opt luni de căsătorie și după 10 ani de relație, potrivit presei străine.

De Andreea Radu,

„Liam și Miley au luat decizia de a merge pe drumuri separate în acest moment”, a declarat o sursă apropiată de vedeta pop pentru People.

„Evoluând în permanență și schimbându-se atât ca parteneri cât și ca persoane, ei s-au hotărât că în acest fel se pot concentra cel mai bine fiecare asupra propriei persoane și cariere”, a mai spus sursa, precizând că Miley Cyrus și Liam Hemsworth vor rămâne „părinții dedicați ai animalelor pe care le dețin împreună în perioada pe care o vor petrece cu drag separat”.

Săptămâna trecută, Miley Cyrus a fost văzută sărutându-se cu bloggeriță
Kaitlynn Carter, în timp ce se aflau în vacanță în Italia, la Lacul Como.

O altă sursă a declarat pentru Entertainment Tonight că Miley și Kaitlynn nu au încercat deloc să ascundă că se întâmplă ceva între ele.

Desigur, este cunoscut faptul că vedeta și Kaitlynn sunt prietene de ceva vreme și este posibil ca între ele două să nu fie vorba despre o relație romantică.

Zvonurile legate de o despărțire între Cyrus și Hemsworth s-au amplificat după ce cântăreața a publicat online o fotografie în care putea fi văzută fără inelul de căsătorie.

Vezi această postare pe Instagram

rock the boat, dont rock the boat baby ⚓️

O postare distribuită de Kaitlynn Carter (@kaitlynn) pe

Cântăreața și actorul Liam Hemsworth s-au întâlnit cu aproape un deceniu în urmă pe platourile de filmare la The Last Song. Cuplul a devenit public în 2012, dar apoi după mai mult timp de despărţire, în 2015 s-a reunit. Cei doi s-au căsătorit în decembrie 2018.

Close
Închide
  Close