MENIU CAUTĂ

Mireille Mathieu nu mai are mult de trăit. Lumea muzicală este în stare de șoc

Distribuie

Mireille Mathieu, în vârstă de 72 de ani, a aflat că nu mai are mult de trăit, după ce a fost diagnosticată cu cancer. În prezent, celebra cântăreața franceză se tratează la o clincă privată din Germania, în mare secret, motiv pentru care nu se știe ce fel de cancer o macină și de când suferă de această boală, ci doar că e în fază terminală.

O sursă din interiorul instituției medicale, citată de Ciao, spune că artista s-a împăcat cu acest gând și este fericită că, anul acesta, a reușit să lanseze albumul „Mes Classiques”, dedicat mamei sale, Marcelle-Sophie, în vârstă de 94 de ani, care a decedat în 2016.

Mireille Mathieu a fost supranumită „vrăbiuța”, de către presa internațională, datorită timbrului ei vocal unic, dar și al înălțimii, având doar 1.53 m. De-a lungul carierei sale ea a înregistrat peste 1200 de cântece în 11 limbi, având vânzări de 122 de milioane de albume în toată lumea. În plus, a cântat alături de mari nume artistice, precum Placido Domingo, Julio Iglesias sau Tom Jones.

Cu toate acestea, Mireille Mathieu arăta neschimbată, în luna august a.c., la cei 72 de ani ai săi. Vezci cum arătă una dintre cele mai mari cântărețe din Franța, înainte să afle șocanta veste.

Mireille Mathieu a concertat și în România, pentru prima oară, în 2013.  Solista a venit, atunci, la Bucureşti cu 26 instrumentişti.

  • FOTO – HEPTA

Citește mai multe despre mireille mathieu, Cancer, diagnostic și Franța pe Libertatea.

Comentarii