MENIU CAUTĂ
30 Aug. 2018 10:41

Mireille Mathieu, neschimbată la 72 de ani. Cum arată una dintre cele mai mari cântărețe din Franța | FOTO & VIDEO

Distribuie

Mireille Mathieu este unul dintre marile nume ale scenei muzicale internaționale ale deceniilor trecute. La 72 de ani, artista din Franța este neschimbată.

Cântăreața franceză Mireille Mathiu impresionează și la 72 de ani. Prezentă la un eveniment care a avut loc în Rusia, Mirelle Mathieu a impresionat pe toată lumea cu look-ul său și cu energia debordantă pe care o are.
Cu aceeași frizură ca în tinerețe și cu același zâmbet cuceritor, Mireille Mathieu pare că a reușit să oprească timpul în loc.


Mireille Mathieu s-a născut în data de 22 iulie 1946 în Avignon, Franța, într-o familie numeroasă, cu 14 copii, ea fiind cea mai mare dintre aceștia. Avea patru ani când a cântat pentru prima oară în public, în timpul unei slujbe de noaptea. După apariția sa la televiziune, în 1965 și după debutul de la Teatrul Olympia, a fost imediat declarată succesoarea lui Edith Piaf. Activitatea sa artistică bogată numără 37 de albume. De-a lungul carierei sale ea a înregistrat peste 1200 de cântece în 11 limbi, având vânzări de 122 de milioane de albume în lumea întreagă.

Mireille Mathieu s-a dedicat carierei și chiar dacă este de părere că viața artistică nu reprezintă un obstacol în calea formării unei familii, în situația ei, acest principiu nu s-a aplicat. Într-un interviu mai vechi, cântăreața a mărturisit că timpul petrecut pe scenă a împiedicat-o să aibă copii. Mireille Mathieu face parte din categoria artistelor mici de înălțime. Aceasta măsoară doar 1,52 m.

FOTO: Hepta


Citește și: SUPER EXCLUSIVITATE/ Primele imagini cu Elena Udrea gravidă în 7 luni. Avem fotografiile și dovezile pe care le vâna toată lumea!

Nunta politico-mondenă a anului! Pe socrul Dragnea l-au costat artiștii 35.000 de euro


 

Citește mai multe despre mireille mathieu pe Libertatea.

Comentarii