Mergi direct la conținut »
Mirela Vaida a împlinit 37 de ani. Aniversare cu probleme pentru vedetă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mirela Vaida a împlinit 37 de ani. Aniversare cu probleme pentru vedetă

Mirela Vaida a împlinit 37 de ani. Aniversare cu probleme pentru vedetă

Vedeta de televiziune Mirela Vaida și-a aniversat ziua de naștere, însă ziua a fost una cu probleme în familia acesteia. Copiii vedetei au fost bolnavi.

De Dana Aramă,

Mirela Vaida a împlinit 37 de ani și le-a povestit fanilor săi de pe rețelele de socializare cum a fost ziua ei de naștere.

„Am împlinit 37 de ani!!! O gramadăăă!! ?? Iar aniversarea a fost cu atât mai specială cu cât am fost țintuiți în casă, între o enterocolită gastrointestinală (Carla) și o bronșiolită de sezon cu aerosoli incluși (Vladimir). ?☺️Însă, printre regimuri alimentare impuse, boluri de orez fiert și pâine prăjită, puzzle, desene și reviste de colorat, am reușit să citesc toate mesajele voastre și să mă simt cu adevărat specială!! Vă mulțumesc pentru fiecare gând și urare și va îmbrățișez pe rând, pe fiecare!! ????”, a spus vedeta.

Mirela Vaida este cunoscută publicului larg din postura de actriță și de prezentatoare de televiziune. Vedeta a moderat numeroase show-uri TV care s-au bucurat de succces. În plan personal, Mirela Vaida este căsătorită și are doi copii, Carla și VladimirVedeta ste însărcinată cu cel de-al treilea copil. Ea va aduce pe lume un băiețel. Mirela Vaida a participat  Eurovision 2019 România, acolo a fost finalistă.

Citește și: OPINIE/ Jocul de-a democrația. PAH, despre presiunea pe care o face USR pentru organizarea unui referendum în ziua alegerilor europarlamentare

 

Close
Închide
  Close