Mergi direct la conținut »
Mirela Vaida, despre viața alături de cei doi copii ai săi. “Dă din picoare şi nu rezolvi nimic”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mirela Vaida, despre viața alături de cei doi copii ai săi. “Dă din picoare şi nu rezolvi nimic”

Mirela Vaida, despre viața alături de cei doi copii ai săi. “Dă din picoare şi nu rezolvi nimic”

Mirela Vaida, despre viața alături de cei doi copii ai săi, Clara și Vladimir. Prezentatoarea tv a vorbit la Antena Stars despre cum reușește să se împartă între viața de familie și carieră. Vedeta este mândră de fetița și băiețelul ei.

„Toţi copiii au o energie, este foarte greu cu doi copii mici care zboară în diferite părţi. Nu mai poţi să-i ţii, uite ce personalitate au. Nu-ţi permiţi să vii pe tocuri cu copii de aştia aşa mici, dar e frumos. Carla e mai rea decât un băieţoi. Asta mic e al meu. Şi el are energie, o ajunge pe Carla văzând cu ochii. Dacă nu-i convine ceva se pune pe burtă, dă din picoare şi nu rezolvi nimic dacă nu faci ce vrea el să faci. Acasă am o cutie mare, o pun în mijlocul casei, arunc totul acolo seara şi dimineaţa se face din nou dezastru. Pereţii nu mai au culori, sunt pictaţi, ne-am obişnuit. Asta este viaţa, este etapa”, a spus Mirela Vaida la Antena Stars. Mirela Vaida s-a pregătit intens pentru premiera spectacolului „Mamma Mia”.

Citește și

Peste 13 ani se vor pensiona aproximativ 500.000 de persoane anual. ”Este nevoie de o schimbare fundamentală a sistemului de pensii”

Close
Închide
  Close