Mergi direct la conținut »
Mirela Vaida e decisă. Până la 40 de ani vrea să facă și al patrulea copil
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mirela Vaida e decisă. Până la 40 de ani vrea să facă și al patrulea copil

Mirela Vaida e decisă. Până la 40 de ani vrea să facă și al patrulea copil

Vedeta de televiziune Mirela Vaida vrea o familie numeroasă. Aceasta a afirmat că până va împlini 40 de ani vrea să aibă și al patrulea copil.

De Dana Aramă,

 

Mirela Vaida este însărcinată cu cel de-al treilea copil, dar se gândește deja la următorul. Prezentatoarea de televiziune a afirmat, la o emisiune, că este hotărâtă ca până la vârsta de 40 de ani să aibă și cel de-al patrulea copil.

„Până la 40 de ani îl fac și pe al patrulea”, a afirmat ea la emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars.

Vedeta în vârstă de 36 de ani mai are foarte puțin până când va aduce pe lume al treilea copil, spunând că va naște natural.

Mirela Vaida este cunoscută publicului larg din postura de actriță și de prezentatoare de televiziune. Vedeta a moderat numeroase show-uri TV care s-au bucurat de succces.  Mirela Vaida are 36 de ani. Din anul 2010 este căsătorită cu Alexandru Vaida. Mirela Vaida are doi copii, Carla și VladimirVedeta este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Ea va aduce pe lume un băiețel.

Citește și: EXCLUSIV/ Soția lui Ekeng vine de urgență România: „Oh, merde! Leșin de durere! Ce oameni, l-au lăsat să moară din cauză că era negru”. Naty lucrează ca asistent medical în Franța

 

Close
Închide
  Close