Mergi direct la conținut »
Mirela Vaida a început seria dezvăluirilor. Abia acum s-a aflat. “Veneam bătută“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mirela Vaida a început seria dezvăluirilor. Abia acum s-a aflat. “Veneam bătută“

Mirela Vaida a început seria dezvăluirilor. Abia acum s-a aflat. “Veneam bătută“

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite apariții de pe micul ecran. Prezentatoarea de la Antena 1 a făcut dezvăluiri interesante despre copilăria ei. De altfel, este pentru prima oară când vorbește despre acea perioadă, în care a trăit multe întâmplări interesante.

„Eram descurcăreaţă, mă aducea foamea acasă, veneam zgâriată pe faţă, veneam bătută”, a spus Mirela Vaida la Antena Stars.

„Aventuri am avut tot timpul pentru că  am fost un copil neliniştit. Un copil care pleca seara şi venea dimineaţa. Nu ştiam pe unde umblu, pe unde vin. Parcă nici lumea nu era aşa de stresată. Ai mei nu îşi făceau probleme dacă nu vin că ştiau că pe undeva, prin vecini, lumea ştie de mine. Da, (mă băteau părinţii) pe vremea mea era legal şi, cumva, a fost bine. Era vorba aia, unde dă mama creşte şi mama nu dădea mult, dădea exact cât trebuie, unde trebuie. Noi am crescut în sistemul vechi undeva, în sistemul clasic românesc”, a spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida a declarat că ea nu îşi bate copiii, pentru că nu o lasă sufletul. „Nu pot, nu mă lasă nici sufletul, e altă educaţie, pentru că ăştia sunt alt gen de copii. Ce pot să mai fac e să ţip că atât mi-a mai rămas şi să îi trimit în camera lor sau să îi pedepsesc să nu le dau, nu ştiu, desene, jucării. Nu mai merge ca pe vremea noastră pentru că sunt altfel copiii crescuţi. Sunt destul de emancipaţi, destul de…. au replici, îţi dă peste gură prin replică, ţi-o întoarce. La 3 ani am discuţii cu fiica-mea despre haine, despre fiţe, despre ce vrea să facă, despre ce nu are chef să facă”, a spus Mirela Vaida.

Fiica acestei românce e atât de frumoasă, încât toate televiziunile 'se bat' pe ea! Cum arată tânăra
Recomandări

Fiica acestei românce e atât de frumoasă, încât toate televiziunile 'se bat' pe ea! Cum arată tânăra

Recent, Mirela Boureanu Vaida a venit la Interviurile Libertatea pentru a ne povesti care este atmosfera înainte de repunerea în scenă a musicalului „Mamma Mia”. Printre altele, prezentatoarea emisiunii „Totul pentru dragoste la bine și la greu” de la Antena 1 ne-a mărturisit că se concentrează cu greu la repetițiile cu Horia Brenciu, nu doar ea, ci întreaga echipă.

Citeste întreaga stire: https://www.libertatea.ro/video/video-mirela-vaida-dezvaluiri-de-la-repetitiile-cu-horia-brenciu-pentru-mamma-mia-2399399

Citește și

INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ ZIDUL NEÎNCREDERII: Vreme de 6 luni, fetița de 5 ani a povestit că e agresată sexual de tată, dar a fost crezută abia când a început să deseneze. Judecătorii l-au găsit vinovat, dar nu i-au dat nici o zi de închisoare!

 

Close
Închide
  Close