MENIU CAUTĂ
31 Mar. 2018 14:00 , de Denisa Macovei

VIDEO EXCLUSIV/ Mirela Zeța susține tinerii actori. “Nu despre premii e vorba!”

Distribuie

Mirela Zeța susține tinerii actori. Cunoscută pentru rolurile sale pline de umor din serialul “Mondenii” sau “Atletico Texila”, Mirela Zeța este considerată una dintre cele mai talentate actrițe de la noi. Deși atunci când s-a înscris la Facultatea de Actorie a fost împinsă de mama ei, Mirela Zeța susține acum tinerii actori și îi îndeamnă să muncească extrem de mult.

Prezentă la cea de-a 12 gala a premiilor Gopo, Mirela Zeța ne-a mărturisit că se bucură foarte mult când vede că mulți tineri își doresc să intre în această breaslă. De altfel, cea care a amuzat sute de mii de telespectatori imitând-o pe Andreea Marin este de părere că și aceia care debutează ca videobloggeri sau fac tot soiul de filmulețe împreună cu prietenii trebuie să aibă o șansă în această industrie. Mirela îi sfătuiește să nu se gândească însă la premii sau la partea materială, ci să pună suflet și să muncească foarte mult. Este minunat că vor să fie actori. Ideea este să-și facă meseria și meseria n-are legătură cu premiile sau galele, ci cu o muncă permanentă, pe care dacă vor să o facă și au talent și muncesc și se pregătesc pentru asta, le doresc succes și la cât mai multe gale', ne-a declarat Mirela Zeta.

Mirela Zeța susține tinerii actori

Chiar dacă în ziua de azi mulți tineri ajung actori prin diferite mijloace, Mirela Zeța este de părere că facultatea este vitală într-o astfel de meserie. Nu de puține ori, actrița a declarat că pe ea a ajutat-o enorm și că nici după încetarea cursurilor nu s-a oprit din studiu.

Și acum, la 35 de ani și după atâtea roluri și dinstincții, Mirela consideră că mai are multe de învățat și mai ales de perfecționat în meseria pe care o face. Chiar dacă susține că nu este vânătoare' de premii, crede că un premiu Gopo, considerat cel mai important în domeniul actoriei, este de bun augur pentru un actor care muncește enorm pentru cariera lui. Nu despre premiu este vorba, ci despre recunoașterea fiecăruia și este necesară recunoașterea actorilor, a regizorilor, astăzi. Nu cred că în premii stă o carieră de film, dar e minunat atunci când te aplaudă colegii și breasla și îți este recunoscută munca și ești în competiție', a completat actrița.

VIDEO: Cosmin Nistor; FOTO: Dumitru Angelescu


Florin Chilian e speriat! E în cursă pentru primul premiu din carieră, după 20 de ani de cântat

Comentarii