Mergi direct la conținut »
Misha s-a ras în cap. Transformarea uimitoare a soției lui Connect-R. “Doamne, nu cred! Ce nebună sunt”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Misha s-a ras în cap. Transformarea uimitoare a soției lui Connect-R. “Doamne, nu cred! Ce nebună sunt”

Misha s-a ras în cap. Transformarea uimitoare a soției lui Connect-R. “Doamne, nu cred! Ce nebună sunt”

Misha s-a ras în cap și le-a arătat fanilor rezultatul. în timp ce unii i-au criticat decizia, alții sunt de părere că acest look o prinde de minune.

„Doamne, nu cred! Ce nebună sunt, Doamne!”, a spus Misha pe contul de socializare. Soția lui Connect-R pare pățin speriată, mai ales că transformarea este cu adevărat spectaculoasă.

„Încă nu am terminat. Nici nu mai aveam nimic de pierdut, era destul de scurt. Îmi doream de foarte mult timp schimbarea asta, dar nu aveam curaj. Am zis să o fac de tot! Să ştii îmi place. Eram şocată că aveam maşina în cap, dar chiar îmi place. Mama încă nu ştie! Ştie soţul meu. El chiar îşi doreşte de foarte mult timp schimbarea asta”, a spus Misha pentru Antena Stars.

Connect-R și Misha formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi. Au împreună o fetiță și se înțeleg de minune. Însă lucrurile nu au fost întotdeauna bune între cei doi soţi. Connect-R a fost la un pas să se desparta de soţia lui, a dezvăluit chiar artistul.

Citește și

#salvatipipera | De ce s-a dezvoltat Bucureștiul către nord, pe timpul lui Ceaușescu, dar și acum

 

Close
Închide
  Close