Mergi direct la conținut »
Connect-R a fost la un pas să se desparta de soţia lui. Dezvăluirea făcută de artist
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Connect-R a fost la un pas să se desparta de soţia lui. Dezvăluirea făcută de artist

Connect-R a fost la un pas să se desparta de soţia lui. Dezvăluirea făcută de artist

Connect-R și Misha formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi. Au împreună o fetiță și se înțeleg de minune. Însă lucrurile nu au fost întotdeauna bune între cei doi soţi. Connect-R a fost la un pas să se desparta de soţia lui, a dezvăluit chiar artistul.

Artistul fost invitatul Florentinei Fântânaru la emisiunea “Dincolo de aparențe”, unde şi-a deschis sufletul. Vorbind despre piesa „Semne”, pe care o cântă alături de Andra, Connect-R a vorbit deschis despre problemele pe care le-a avut.

„La «Semne» a venit un prieten care era pe punctul de a-și părăsi familia și, apoi, când am auzit treaba asta, că fructul iubirii noastre îmi spune tată, și că sunt încasator profesionist și că trebuie să trag m-am răzgândit. Ăsta e un premiu pentru mine! Ba da! Este povestea noastră în clip. Refrenul spune «te voi iubi mereu oricât ar fi de greu». Important e ca noi să ne fim îndeajuns”, a spus artistul.

Connect-R și Misha sunt căsătoriţi din anul 2014 și au o fetiță Maia. Connect-R şi Misha au trecut prin clipe cumplite, când fiica lor a fost suspectă de o boală gravă a sângelui. Timp de mai multe zile, Misha s-a internat cu fetița sa pentru investigații medicale. Connect-R a fost la un pas de depresie, și, pe fond de stres și cădere de calciu, a ajuns și el la spital. Ambii părinți s-au pregătit apoi pentru tot ce era mai rău. Din fericire, diagnosticul nu a fost confirmat.


Olguța Vasilescu și iubitul, Revelion exotic în Cuba. Cum a fost surprins ministrul Muncii

Close
Închide
  Close