Mergi direct la conținut »
Misha spune adevărul despre relația cu Connect-R, la aproape trei ani de la divorț. „Nimeni nu este perfect”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Misha spune adevărul despre relația cu Connect-R, la aproape trei ani de la divorț. „Nimeni nu este perfect”

Misha spune adevărul despre relația cu Connect-R, la aproape trei ani de la divorț. „Nimeni nu este perfect”

Misha și Connect-R au divorțat în secret, în urmă cu aproape trei ani, însă au păstrat o relație de prietenie, de dragul fiicei lor Maya. Spre deosebire de alte cupluri din showbiz, care s-au despărțit cu scandal, cei doi au reușit să ajungă la o înțelegere, pentru ca totul să fie bine pe viitor.

Invitată în cadrul emisiunii de la Antena Stars, Misha i-a răspuns sincer moderatorului, despre legătura dintre ea și fostul soț. „Putem vorbi de multe feluri de dragoste. Depinde. În cazul meu este vorba de prietenie. Bănuiesc că te referi la relaţia mea cu Relu. Vorbim zilnic, ne vedem o dată la câteva zile.  Nimeni nu este perfect. Nu aş putea să dau o notă pentru aşa ceva.  Maya şi Relu îşi petrec timp împreună deşi el are un program mult mai încărcat decât al meu. Se văd des, la două trei zile, chiar azi au fost împreună la film. I-aş da zece în măsura în care îi permite timpul. O iubeşte foarte mult pe Maya şi îi oferă ceea ce nu a avut el” a povestit Misha pentru „Răi da’ buni”

„Nu vreau să mă exprim din punctul ăsta de vedere, noi suntem în relaţii ok. Nu aş putea vreodată să vorbesc urât la adresa tatălui Mayei. Vom avea o relaţie frumoasă mereu şi îl respect că îi ofertă totul.”, a  ami spus Misha.

Connect-R s-a căsătorit cu Misha în în toamna anului 2014. Connect-R și Misha au împreună o fetiță, Maya. Anul trecut, în data de 14 august Connect-R a anunțat că s-a separat de Misha de peste un an.

Citește și

Unde-și ascundeau bogații banii înainte de Revoluție. Metode ingenioase de pe vremea lui Ceaușescu, de frica Legii ilicitului

 

Close
Închide
  Close