Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Miss România, primele declarații despre iubit. Cea mai frumoasă femeie din lume s-a îndrăgostit

Miss România, primele declarații despre iubit. Cea mai frumoasă femeie din lume s-a îndrăgostit

Ioana Filimon, Miss Global of the World, a povestit la Antena Stars cum a reuşit să câştige acest concurs, dar şi cum a cucerit-o iubitul ei.

„Este, este cineva în viaţa mea! Relaţia nu este de foarte mult timp, acum depinde ce înţelegi prin mult timp. E bine, nu contează timpul, adică el e acolo, asta trebuie să ştie lumea că el este acolo şi că este bine. Cu simplitate şi modestie m-a cucerit. Important e să fii om, înainte de toate.  Niciodată nu am avut chestia asta cu aspectul fizic. Da, are o situaţie bună. Este din Banat de acolo, de la mine de acasă. Rezistă orice, şi relaţiile la distanţă”, a spus Ioana Filimon pentru Antena Stars.

Ioana Filimon, deținătoarea titlului de Miss România 2016, a câștigat în Octombrie, Miss Global Model of the World, concurs de frumusețe ținut în Antalya, în perioada 17 şi 29 octombrie în Antalya.

„Ai fost născut să câștigi, dar să fii câștigător trebuie să își propui să câștigi, să te pregătești să câștigi și să te aștepți să câștigi”, este mesajul publicat de frumoasa brunetă de 27 de ani din Timișoara, pe contul său de Instagram alături de o fotografie de la concursul din Turcia. Ioana s-a clasat pe locul I din 26 de concurente după ce a trecut de cinci probe: Proba de talent – a ales să danseze în făină, prezentarea costumului naţional, prezentare în costum de baie, prezentare rochie de zi şi rochie de seară.

Citește și

Deputatul PSD Florin Iordache, pasionat de pescuit sportiv, cu gesturi de fotbalist. Ce gesturi obscene au făcut Răzvan Lucescu, Stelea, Ioan Andone sau Gigi Becali

Close
Închide
  Close