Mergi direct la conținut »
Momente de panică la Teatrul Odeon. Felicia Filip, la un pas să se prăbușească pe scenă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Momente de panică la Teatrul Odeon. Felicia Filip, la un pas să se prăbușească pe scenă

Momente de panică la Teatrul Odeon. Felicia Filip, la un pas să se prăbușească pe scenă

Momente de panică la Teatrul Odeon. Felicia Filip, la un pas să se prăbușească pe scenă, atunci când a venit momentul să ofere un premiu. Artista a fost prezentă la Gala Premiilor Municipiului București pentru Artă și Cultură, unde Alexandru Arșinel a primi numele de cetățean de onoare al Capitalei.

De Livia Lixandru,

Într-un moment de neatenție, Felicia Filip s-a împiedicat și a fost la un pas să cadă pe scenă. Cei din jur s-au panicat, însă aceasta i-a liniștit, spunând zâmbind că acesta este un semn de căsătorie. Artista a declarat imediat că nu este cazul ei și că doar s-a dezechilibrat puțin.

Momente de panică la Teatrul Odeon. Felicia Filip la un pas să se prăbușească pe scenă

Alexandru Arșinel a primit, luni, 15 ianuarie, titlul de cetățean de onoare al Capitalei, în cadrul Galei Premiilor Municipiului București pentru Artă și Cultură, la Teatrul Odeon. Actorul a venit personal să își ridice distincția.

VIDEO/ Liviu Dragnea, declarații după ședința CEx a PSD. „Se pare că am o mână foarte proastă la premieri. Mâine stăm până iese fumul alb la coș”

Foto: Dumitru Angelescu

 

 

Close
Închide
  Close