Mergi direct la conținut »
Arșinel a fost numit ”cetățean de onoare al Capitalei. ”Nu credeam că o să am ocazia să mai iau un premiu”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Arșinel a fost numit ”cetățean de onoare al Capitalei. ”Nu credeam că o să am ocazia să mai iau un premiu”

Arșinel a fost numit ”cetățean de onoare al Capitalei. ”Nu credeam că o să am ocazia să mai iau un premiu”

Alexandru Arșinel a primit, luni, 15 ianuarie, titlul de cetățean de onoare al Capitalei, în cadrul Galei Premiilor Municipiului București pentru Artă și Cultură, la Teatrul Odeon. Actorul a venit personal să își ridice distincția.  

Actorul a traversat o perioadă dificilă, în care problemele au părut să-l copleșească. Mai întâi a pierdut cea mai dragă și veche colegă, pe Stela Popescu, apoi a trecut prin durerea morții Cristinei Stamate. o dată cu declanșarea scandalului ”Lucan”, a fost nevoit să dea și declarații la DIICOT despre transplantul de rinichi și, de parcă n-ar fi fost de-ajuns, a pierdut și contractul cu un lanț de farmacii pentru care făcea reclamă.

Copleșit de probleme, Arșinel a intrat, mergând greu, în sala Teatrului Odeon. A fost ajutat să urce scara și, o dată ajuns pe scenă pentru a-i fi înmânat premiul, Arșinel a avut mai multe momente în care a părut foarte emoționat. ”Nu credeam să mai am ocazia să mai urc pe scenă ca să iau un premiu” a spus, cu vocea gâtuită, actorul în vârstă de 78 de ani.

În cele câteva cuvinte pe care le-a adresat celor prezenți, actorul nu a uitat-o pe fosta lui parteneră de scenă, Stela Popescu, căreia a ținut să-i mulțumească pentru toți anii minunați petrecuți alături de ea.

 

Close
Închide
  Close