MENIU CAUTĂ
14 Aug. 2018 17:52

Monica Anghel impresionează cu silueta ei. Arată fără reproș

Distribuie

Cântăreața Monica Anghel arată din ce în ce mai bine. Vedeta afișează o siluetă de invidiat.

Renumita cântăreață Monica Anghel a trecut printr-o tranformare incredibilă. Vedeta a slăbit peste 25 de kilograme și arată extraordinar de bine. Dovadă în acest sens stă și o recentă fotografie pe care artista a postat-o pe contul său de socializare.

Îmbrăcată într-un costum mulat, de culoare deschisă, Monica Anghel afișează o siluetă fără reproș. Look-ul ei a fost apreciat de toți cei care îi urmăresc activitatea pe internet.

„Arăți senzațional!”, „felicitări. Ești un model de urmat”, „Ai slăbit așa de frumos că și noi astea slabe suntem invidioase pe tine”, „Magnifică”, „Superbă ca de obicei și o siluetă de invidiat”, „Arăți super, te transformi de la o zi la alta și numai în bine”, „Arăți fantastic”, „Arăți fabulos”, „Arăți bestial”, „Doamne, ce bine arăți! Felicitări pentru efort și voință”, „Această schimbare este uluitoare”, „Schimbarea este radicală” – sunt doar câteva dintre mesajele primite de Monica Anghel de la fanii săi.

„Nu pot să cred!!! Arăți extraordinar și totuși un secret că există în toată acestă transformare”, i-a mai spus un internaut Monicăi Anghel.

Artista a explicat imediat:
„Da, dar nu este un secret programul G… L… și tenacitate, muncă, dorință”.

„Am învățat acum că slăbești dacă mănânci. Important e ce mănânci. Mă simt foarte bine, am foarte multă energie. Am făcut un set de analize, am mers la nutriționist… Mă simt foarte bine', dezvăluia artista într-un interviu TV.


Citește și:  INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. Miron Cozma, angajat fictiv de primarul Pandele. De un an și jumătate n-a trecut pe la serviciu!


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii