Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV. Ce spune Monica Bârlădeanu despre câștigătorul de la Ferma Vedetelor. “Avem o premieră în istoria acestui format”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV. Ce spune Monica Bârlădeanu despre câștigătorul de la Ferma Vedetelor. “Avem o premieră în istoria acestui format”

VIDEO EXCLUSIV. Ce spune Monica Bârlădeanu despre câștigătorul de la Ferma Vedetelor. “Avem o premieră în istoria acestui format”

Monica Bârlădeanu, despre câștigătorul emisiunii Ferma Vedetelor. Peste câteva zile, fanii show-ului de la PRO TV vor afla care dintre vedete a reușit să pună mâna pe marele premiu de 50.000 de euro. Înainte de marea finală, am întrebat-o pe prezentatoare ce părere are despre concurentul care a dovedit că merită titulatura de “Fermierul Anului”.

De Denisa Macovei,

Așa cum a făcut și la difuzarea primului episod din show-ul „Ferma Vedetelor”, Monica Bârlădeanu are de gând să-i cheme pe concurenți, dar și o parte din echipa de producție, chiar la ea acasă, pentru a urmări împreună semifinala și finala. “I-am chemat pe toți cei din Fermă și o parte din echipă, cei care sunt în zonă și nu sunt plecați, să vină la mine miercuri seara, să vedem împreună semifinala. Aș vrea să le văd foarte mult fețele, pentru că ei au retrăit, practic, toată experiența asta, de câte ori s-au uitat, și mi se pare că ar trebui să existe un moment în care noi să ne revedem și să încheiem cu bine această experiență. Îmi pare rău că se termină. Sunt convinsă că o să fiu în sevraj iar vreo două luni și o să-mi fie dor de ei”, ne-a povestit vedeta care a prezentat reality show-ul.

Câștigătorul de la Ferma Vedetelor

Monica Bârlădeanu, despre câștigătorul emisiunii Ferma Vedetelor. A fost surpriză și pentru producători!

Profitând de ocazie, am încercat să aflăm de la Monica cine va pleca joi cu marele premiu. Extrem de secretoasă, vedetanu a vrut să divulge numele, însă ne-a oferit un indiciu important, și anume că finalistul a reprezentat o premieră în instoria acestui format. Asta ne-a făcut să ne ducem cu gândul la Cătălin Neamțu, care a ajuns în finală fără să fi intrat la vreun duel, sau la una dintre cele două semifinaliste: Grațiela Duban și Tania Popa, căci până în momentul de față nici o femeie nu a terminat pe prima poziție!

“Joi avem o premieră în istoria acestui format, deci, o supriză de proporții. Să vă spun ce urmează: o semifinală absolut incredibilă! Avem cinci semifinaliști în momentul ăsta. Cătălin Neamțu a intrat direct în finală. Rona a fost votată să părăsească concursul, iar asta înseamnă că în acest moment se duelează, în arenă, într-un duel care vă promit că va fi crâncen, pentru că din cinci concurenți, va trebui să rămână doar unul, care se va duela joi cu Cătălin Neamțu. Așa că Daniel Iordăchioaie, Grațiela Duban, Tania Popa, Vladimir Drăghia și Cosmin Natanticu se duelează miercuri seara până când doar unul va rămâne”, ne-a mai spus Monica. Ea a presimțit că finalul va fi unul exploziv, așa că i-a chemat în arenă pe mama și fratele ei, pentru a vedea live confruntarea.

Câștigătorul de la Ferma Vedetelor

Mama Monicăi Bârlădeanu alături de fratele actriței, Petru. Cei doi au fost invitați de vedetă să ia parte la finală ca spectatori

“Marea finală este joi. Doamne, Doamne, va fi o explozie cu un final absolut surprinzător! V-am promis! E premieră, premieră în istoria acestui format”.

VIDEO: Cosmin Nistor, FOTO: Dumitru Angelescu


VIDEO EXCLUSIV/ Ela Crăciun vorbește deschis despre sarcina la femeile de peste 35 de ani. „Vârsta cumva își spune cuvântul”

Close
Închide
  Close