Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Monica Bîrlădeanu nu plănuiește să se mute înapoi în România prea curând. Singurul motiv care i-ar schimba decizia
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/ Monica Bîrlădeanu nu plănuiește să se mute înapoi în România prea curând. Singurul motiv care i-ar schimba decizia

VIDEO EXCLUSIV/ Monica Bîrlădeanu nu plănuiește să se mute înapoi în România prea curând. Singurul motiv care i-ar schimba decizia

Monica Bîrlădeanu se află în toiul filmărilor pentru ”Ferma vedetelor”, emisiune pe care o va prezenta la PRO TV. Actrția se întoarce în televiziune, după 13 ani, dar nu se gândește să se și stabilească în țara natală. Astfel, ea va zbura spre Statele Unite ale Americii imediat ce va termina proiectul în care este angrenată.

De Ana Maria Păsat,

Monica Bârlădeanu a petrecut ultima perioadă mai mult în România decât în SUA, țara în care s-a stabilit de ani buni. Motivul îl constituie proiectul tv în care s-a implicat și care-i ocupă foarte mult timp. Actrița se află în toiul filmărilor pentru ”Ferma vedetelor”, dar, cu toate acestea, ea nu-și neglijează nici joburile de peste hotare.

”Sunt navetistă și nu e ușor”, a mărturisit aceasta pentru Libertatea.

Chiar dacă este încântată de atmosfera pe care a găsit-o la filmări, Monica nu ia în calcul să se întoarcă definitiv în România. Pentru aceasta, spune ea, i-ar trebui un motiv exterm de serios.

”Am fost plecată în America și-n august și-n septembrie. Drumuri scurte, din păcate, pentru că nu am terminat treaba aici. Deocamdată, sunt navetistă și nu e ușor. Îmi trebuie un motiv foarte serios ca să fac asta, nu doar că-mi sunt dragi oamenii sau am câteva proiecte. Dacă asta îmi va acapara viața cu totul, probabil mă voi gândi la un moment dat”, a declarat Monica Bârlădeanu pe marginea acestui subiect.

Motivul pentru care a ales „Ferma vedetelor”

Monica Bîrlădeanu nu a ascuns nici motivul pentru care a acceptat să fie angrenată în ”Ferma vedetelor”.

”După 13 ani, voi fi din nou pe micul ecran. Proiectul acesta nu e unul tipic, cu platou de filmare. E un proiect care seamănă mult cu cinema-ul. Mi-era familiar. Mi-a plăcut tot timpul să fac film românesc, să lucrez cu echipele noastre, oameni sufletiști, care te sprijină, nu au distanța asta, probabil și din cauza barierelor culturale pe care le găsesc pe platourile de filmare din alte țări”, a spus aceasta.

VIDEO: Dumitru ANGELESCU


VIDEO&FOTO REPORTAJ| Gardul unei grădinițe din Ploiești care atrage toate privirile: ”Nu ai nevoie de bani mulți să faci ceva frumos”

Close
Închide
  Close