„Aș vrea să spun și ție și colegilor mei că în centrul Bucureștiului există un imobil plin de autoironie și de licori și o să vă așteptăm acolo pe toți. Noi am fost foarte onorați că am fost aici cu voi, mă așteptam ca Șerban să mă omoare până acum, mă așteptam ca Ruby să-mi spargă timpanele. Coca și Bogdan vor face și mai mult!

Asia Express pentru mine a însemnat o doamnă care a venit să mă îmbrățișeze fără motiv, a însemnat multe momente de nervi, multe momente de liniște și de detașare și Asia Express a însemnat toți oamenii ăștia și toți cei care au fost cu noi” a spus Ana Morodan la Antena 1.

„Pentru mine, Asia Express a însemnat să descopăr mai multe lucruri, să descopăr această proastă, absolut superbă, plină de umor, pe care o știam destul de bine, dar este omul care mi-a deschis ochii. Sper să aveți de câștigat la fel de mult cum am avut eu de câștigat după această experiență” a spus și Adrian Teleșpan.

S-au întors în show în locul lui Jojo și al lui Paul Ipate

În ediția de săotămâna trecută, Jojo și Paul Ipate au părăsit Asia Express din cauza problemelor de sănătate ale actorului. Jojo și Ipate au fost înlocuiți de o echipă pe cât de cunoscută, pe atât de îndrăgită de publicul telespectator.  Cu doar 40 de minune înainte să părăsească India, Morodan și Teleșpan, eliminați săptămâna trecută, au primit o veste care le-au dat planurile peste cap. Cei doi s-au întors în competiție, după plecarea din India a lui Jojo și Paul Ipate.
Citește și

Recomandările culturale ale săptămânii. Descoperiți-l pe Bogdan Dumitrache, actorul de teatru, și lecuiți-vă de pesimism cu o carte despre evoluția lumii

 

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur