Mergi direct la conținut »
The Motans vine cu o surpriză, în prag de sărbători. “Poate părea puțin ciudat “
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > The Motans vine cu o surpriză, în prag de sărbători. “Poate părea puțin ciudat “

The Motans vine cu o surpriză, în prag de sărbători. “Poate părea puțin ciudat “

Câtă emoție încape într-o piesă? O mare întreagă de sentimente atunci când versurile sunt semnate de The Motans. Noul lyric video „Saint Loneliness” se înscrie în seria pieselor cu versuri emoționante cu care The Motans și-a obișnuit deja fanii.

„Poate părea puțin ciudat, dar piesele „Saint Loneliness” și „Înainte să ne fi născut” au aceleași „radăcini”. Sunt două fețe ale aceleiași monede. Am hotărât doar să separ puțin emoțiile și gândurile pe care le-am avut și le-am trăit într-o anumită perioadă din viața mea, așa că au iesit două piese… diferite, dar la fel de aproape de sufletul meu”, declară The Motans.

Muzica piesei „Saint Loneliness” este semnată de Denis Roabeș și Alex Cotoi, versurile îi aparțin lui Denis Roabeș, producția lui Alex Cotoi, regie/animație Bogdan Păun și producție video NGM Creative.

The Motans a mai lansat de curând piesa „Maraton”, care mizează pe sensibilitatea caracteristică artistului spusă atât prin versuri, cât și prin clipul-metaforă. Clipul pentru care artistul a filmat trei zile în zona lacului Sfânta Ana și la Slănic Prahova are deja aproape 3,2 milioane de vizualizări pe YouTube, la numai trei săptămâni de la lansare

Citește și

Loredana duce „Zaraza” acasă la Donald Trump! Primăvara viitoare, cântăreața pleacă în turneu în America

 

Close
Închide
  Close