MENIU CAUTĂ
14 Feb. 2018 08:41

Motivul pentru care Denisa Nechifor vrea să părăsească România. “Adi știe foarte clar”

Distribuie

Motivul pentru care Denisa Nechifor vrea să părăsească România. Vedeta a mărturisit că se gândește serios la viitorul fetiței sale, dar și al ei.

Denisa Nechifor este dispusă să o ia de la capăt departe de România. Își dorește o familie și un viitor mai bun pentru fetița ei și a lui Adi Cristea.

„Este un subiect despre care nu prea îmi place să vorbesc. Este la  nivel de plan deocamdată. Îmi doresc foarte mult să plec undeva cu copilul meu. În primul rând pentru educaţia ei şi apoi pentru mine. Este momentul să fac o schimbare. Cred că este greu să o iei de la zero undeva. În momentul în care simţi să faci lucrul acesta trebuie să ai curaj. Eu şi în Bucureşti am luat-o de la zero acum zece ani. Îmi doresc să o iau pe alt drum. Vreau o familie. Mă gândesc la acest lucru de ceva vreme. Important e să fie copilul bine. În general iau deciziile singură. Adi ştie foarte clar că eu mă gândesc la fericirea copilului şi binele copilului”, a spus Denisa Nechifor la Antena Stars. Recent, fosta iubită a lui Adi Cristea a măsturisit că va merge la nunta acestuia, atunci când se va căsători.


REPORTAJ/Pasiunea pentru limbile străine, un mod de viață. Un elev gălățean va fi premiat la Bruxelles pentru concursul „Tineri translatori”

 

Comentarii