De Ana Maria Păsat,

Denisa Nechifor și Adrian Cristea au trăit o frumoasă poveste de dragoste, în urma căreia s-a născut fetița lor, Rania.

Drumurile lor s-au despărțit însă, iar micuța a rămas în grija mamei sale. În timp ce Denisa nu și-a refăcut viața, iată că fotbalistul este cel care se află la un pas de  însurătoare.

Actuala sa iubită, Maria Păuna, anunța pe un site de socializare că ea și Cristea se vor căsători în curând. Cu toate acestea, de când a recunoscut că se află într-o relație serioasă cu “regina sprâncenelor”, Adrian Cristea a devenit tot mai prezent în viața fiicei sale, şi chiar și a fostei iubite. Acesta a participat, recent, la un eveniment organizat de Denisa, pe care o vizitează foarte des în ultimul timp.

“Este alături de mine, și eu de el când are nevoie. A venit împreună cu copilul nostru. Ne susținem și în ceea ce privește jobul. Se implică foarte mult în ultima perioadă, vine foarte des la noi, face diverse lucruri împreună cu fata, merge cu Rania în oraș, i-a cumpărat și caiete, mai nou. Se implică din ce în ce mai mult”, a mărturisit Denisa pentru Libertatea.

Fiica lor are o mare pasiune: fotbalul

Tot ea, face și o declarație surprinzătoare, referitoare la nunta fostului iubit. Denisa Nechifor a spus, nici mai mult nici mai puțin, că va participa la acest eveniment, atunci când va avea loc:

“Merg și eu la nunta lui, dacă se însoară, nu doar Rania. Am auzit și eu zvonuri. Îi doresc să-i fie bine”.

Denisa a mai spus că fiica sa și a lui Adrian Cristea are și o mare pasiune. Îi place foarte mult fotbalul și joacă și foarte bine!

“Îi place cel mai mult matematică. Îi place foarte mult să danseze, dar pasiunea cea mare e fotbalul”, a spus aceasta.

Citește și: Denisa Nechifor a vorbit despre relația cu actuala iubită a lui Adi Cristea. “Nu ar fi fost un model pentru…

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite