Mergi direct la conținut »
Munti de la „Chefi la cuțite” a slăbit 12 kilograme. “La cinci zile alternez“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Munti de la „Chefi la cuțite” a slăbit 12 kilograme. “La cinci zile alternez“

Munti de la „Chefi la cuțite” a slăbit 12 kilograme. “La cinci zile alternez“

Munti, câștigătorul ultimului sezon "Chefi la cuțite", a reușit să slăbească 12 kilograme, într-un timp record. Fostul concurent de la Antena 1 nu are de gând să se oprească aici.

Recent, Munti a recunoscut că  stă până la 15 ore pe zi în bucătărie și mânâncă doar noaptea, iar acest stil de viață haotic a dus la multe kilograme în plus.

„Încerc să mănânc cât mai multă proteină, iar la cinci zile alternez proteina cu legumele. Am slăbit 12 kg în modul acesta până acum, dar vreau să continui”, a spus Mihai Munteanu-Munti, pentru Click!

Mihai Munteanu, alias Munti, este noul câștigător al show-ului „Chefi la cuțite (Antena 1) și al premiului de 30.000 de euro. Acesta a acurdat un interviu pentru revista VIVA!, în care a dezvăluit ce va face cu marele premiu.  „În primul rând, voi împărți o parte din premiu cu echipa care m-a ajutat să câștig în finală, pentru că toți am lucrat din greu, cot la cot. Restul merge la logodnica mea, ea e „the boss!”, a spus Munti pentru revista VIVA!.

Citește și

O femeie-jandarm din România, în iadul din mijlocul Africii. Acolo, localnicii își măcelăresc dușmanii cu macetele, îi omoară cu pietre sau îi ard de vii!

 

Close
Închide
  Close