Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Nadine mai vrea să facă un copil, dar soțul nu-i dă voie! “Poate mă lasă să înfiez”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Nadine mai vrea să facă un copil, dar soțul nu-i dă voie! “Poate mă lasă să înfiez”

EXCLUSIV/ Nadine mai vrea să facă un copil, dar soțul nu-i dă voie! “Poate mă lasă să înfiez”

Nadine mai vrea să facă un copil, pentru că visul ei dintotdeauna a fost să aibă casa plină. Din păcate însă, nici soțul ei, nici fiul, Noah, care are acum 7 ani, nu sunt de acord cu asta.

De Ana Maria Păsat,

Nadine, care a debutat în showbiz cu Școala Vedetelor, a fost prezentatoare TV, a lucrat ani buni în America, iar la întoarcerea în țară a decis să se așeze la casa ei, are în prezent familia pe care și-a dorit-o: un soț și un băiat pe care-i adoră. E fericită, nu zice nu, însă își dorește enorm să devină din nou mamă.

Piedica în calea împlinirii visului ei nu o reprezintă vârsta, 41 de ani, nici vreo problemă medicală, ci Dragoș și Noah, bărbații casei, care cred că trei e un număr magic și trebuie să se oprească aici, pentru că lor le e bine așa. Nadine nu renunță însă. Ea speră să înmoaie sufletele celor doi propunându-le să adopte, dacă un frățior sau o surioară pe cale naturală nu vor. Iar strategia asta ar putea să funcționeze, pentru că ar fi ca un pansament pentru rana ei sufletească. Nadine a crescut la orfelinat și a îndurat multe acolo.

Nadine mai vrea să facă un copil… sau doi

“Am o casă cu șapte camere. Am vrut 3, 4, chiar 5 copii. Dar Apostolescu (n.r. soțul său) a zis atunci când s-a născut Noah că el nu mai poate iubi altul cum îl iubește pe ăsta. Eu i-am zis că-i irelevantă părerea lui, că eu o să pot. El a răspuns că sub nici o formă nu concepe. Și copilul a pus punctul pe i, că nu mai vrea frați sau surori. Atunci am zis că poate e un semn. Uite cum le face bunul Dumnezeu ca să înfiez un pui de om… Are logică, se explică. Acum lucrez în a-i convinge pe Apostolescu și pe copil să mă lase să înfiez. Am trei mâțe și un cățel și un copil. Ar trebui să fie trei mâțe, trei căței, trei copii”, a mărturisit Nadine pentru Libertatea.

Nadine mireasa, Nadine nuntă

Nadine s-a măritat cu avocatul Dragoș Apostolescu în 2011. Cei doi au un băiețel, Noah

În rest, Nadine este fericită cu viața pe care o duce de când s-a retras din lumina reflectoarelor.

“Stau cu mâțele, cu cățelul, cu Apostolescu și copilul. Am grădină, zarzavaturi. Locuiesc la țară, am lopeți cazmale, îngrășăminte. Asta fac, șorț, izmene, picioare goale, treabă prin casă și cu ei”, ne-a mărturisit ea.

Fosta artistă nu-și mai dorește să devină din nou… vedetă. Motivul?

“Îmi place cu televizorul, dar nu-mi mai place, nu mai știu ce să fac la televizor, nu mai știu ce să spun”, a explicat Nadine.

Video: Cosmin Nistor


EXCLUSIV/Care sunt jurații “Final Four”. Antonia, Feli, Carlaʼs Dreams și Cheloo fac echipă în cel mai nou show de talente

Close
Închide
  Close