De Dana Aramă,

Nadine s-a făcut remarcată în peisajul showbiz-ului românesc grație participării la show-ul de televiziune Școala Vedetelor, care făcea furori în urmă cu mulți ani la Televiziunea națională.

Nadine s-a căsătorit în vara lui 2011 cu avocatul Dragoș Apostolescu, cu care se iubește din 2006. Cei doi au împreună un băieţel, Noah. Un detaliu traumatizant din viața lui Nadine, care la 40 de ani este la liceu, este că vedeta a crescut la orfelinat, perioadă care a marcat-o foarte tare.

Vedeta are amintiri dureroase din copilărie, după cum a explicat într-un interviu pentr life.ro.

„A fost traumatizant. Nu se poate măsura trauma… am rămas cu multe cicatrici care îşi vor spune cuvântul până la final. Frumuseţea situaţiei este că am dezvoltat o minte care îmi foloseşte pentru a trăi cu bucurie în fiecare zi. Am ajuns să apreciez viaţa, bunătatea unui om, un simplu gest de bunăvoinţă îl percep ca pe o minune divină. Mi-a spus cineva că mă emoţionez şi entuziasmez ca Zorba, mi-am dat seama că aşa este”, afirma Nadine.

„Familia mea, sânge din sângele meu, înseamnă totul. Nu îmi pasă de carieră, de bani sau de aprecierile nimănui, îmi pasă în schimb de aprecierile familie şi de putinţa de a împărţi totul cu ei. Îmi ador familia. Suntem foarte conectaţi şi trăim în armonie constantă. Ne respectăm şi ne iubim”, mai spunea vedeta.


Citește și: EXCLUSIV/ Helmuth Duckadam împlinește 59 de ani. “Mama s-a rugat de moașă să nu mă treacă pe 1 aprilie. Degeaba…”


 

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile