Mergi direct la conținut »
Narcisa Suciu și-a deschis sufletul! Care este viața ei în Finlanda
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Narcisa Suciu și-a deschis sufletul! Care este viața ei în Finlanda

Narcisa Suciu și-a deschis sufletul! Care este viața ei în Finlanda

Narcisa Suciu a fost una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi. A decis să părăsească România și s-a stabilit în Finlanda, în urmă cu șase ani, acolo unde, în prezent, trăiește alături de soțul ei și de fiica sa, Daria.

De Dana Aramă,

Ea a explicat cum a ajuns în Finlanda și care este viața sa departe de țară într-un interviu pe care l-a acordat pentru adevarul.ro.

„M-am căsătorit și aveam două opțiuni, România sau Finlanda. Am ales Finlanda pentru că părinții lui încă trăiesc și sunt foarte în vârstă, acesta a fost primul motiv pentru care am ales Finlanda. Ai mei nu mai trăiesc. Apoi pentru școala Dariei”, a povestit Narcisa Suciu.

„Eu sunt un om care își asumă hotărârile foarte clar. În momentul în care am hotărât că mă mut aici eu nu mă mai uit înapoi, să mă gândesc cum ar fi fost dacă. Eu mă și adaptez ușor oriunde. Familia soțului e foarte faină și nu m-au făcut să mă simt niciodată că nu aparțin familiei”, a adăugat artista.

„Chitara o mai șterg de praf… Dar sincer n-am mai cântat la ea. Îmi propun la fiecare început de lună să studiez un pic… Aici nu susțin concerte, dar când sunt chemată în România  – cu drag. Am multe planuri pentru anul acesta… Eu am făcut asta mai mult de 25 de ani”, a mai spus ea.

Narcisa Suciu este o cântăreaţă care s-a bucurat de mare succes în anii 90 în România. Printre multe alte premii pe care le-a obţinut de-a lungul anilor, artista a obţinut şi premiul 3 la Cerbul de Aur de la Braşov în anul 1997.
Mutată de mulţi ani în Finlanda, Narcisa Suciu este căsătorită cu Veikko Miettinen. Familia locuieşte în orăşelul Outokumpu.
Narcisa Suciu are toate motivele de mândrie în ceea ce priveşte viaţa personală. Este mămica unei fete foarte reuşite, pe nume Daria.

Close
Închide
  Close