MENIU CAUTĂ

Nepoțelul lui Adrian Năstase a împlinit un an. Mesajul transmis de fostul premier al României

Distribuie

Fostul premier al României, Adrian Năstase, și-a aniversat nepoțelul, Nicolas, care a împlint un an.

În luna ianuarie a anului trecut, Andrei Năstase, fiul el mare al fostului premier al României, Adrian Năstase, s-a căsătorit cu Bianca Ciuvăț.

În martie, 2017, Andrei Năstase și Bianca au devenit părinții unui băiețel, Nicolas. Puștiul a împlinit un an zilele acestea, iar celebrul său bunic n-a ratat ocazia de a a transmite un mesaj special pe blogul său.


„Astăzi, nepotul nostru, Nicolas, împlineşte un an. Este o bucurie pentru părinţii lui – Andrei şi Bianca – dar şi pentru noi, bunicii lui, care îl urmărim cum creşte şi cum se schimbă în fiecare zi”, a scris Adrian Năstase pe blogul personal.

„Când zâmbeşte ne simţim mai tineri şi lipsiţi de poverile şi unele amintiri triste ale vieţii. Aşteptând să reapară soarele primăverii, ne încălzim sufletul privindu-l. La mulţi ani, Nicolas!”, a mai transmis Adrian Năstase, a cărei primă soție a fost o femeie care se numea Ilinca.

Fostul premier al României a ținut să explice de unde vine numele nepoțelului său, și anume de la Nicolas Fotino, directorul ADIRI.


Citește și: VIDEO REPORTAJ / Noua generație din satele Republicii Moldova, față în față cu Centenarul Marii Uniri


 

Citește mai multe despre andrei nastase, Aniversare și zi de nastere pe Libertatea.

Comentarii