Mergi direct la conținut »
Cine a fost prima soție a lui Adrian Năstase. Pe Dana o cunoaște toată lumea, pe Ilinca foarte puțini o știu | FOTO Galerie foto
4imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cine a fost prima soție a lui Adrian Năstase. Pe Dana o cunoaște toată lumea, pe Ilinca foarte puțini o știu | FOTO

Cine a fost prima soție a lui Adrian Năstase. Pe Dana o cunoaște toată lumea, pe Ilinca foarte puțini o știu | FOTO

Despre Adrian Năstase, toată lumea știe că este căsătorit cu Dana Năstase. Acesta, însă, mai are o căsnicie la activ.

De Dana Aramă,

Cu foarte mulți ani în urmă, politicianul Adrian Năstase a fost căsătorit cu fiica unui demnitar, Ilinca Preoteasa.

Ilinca Preoteasa, actualmente Bartolomeu, prima soţie a lui Adrian Năstase, este fata fostului ministru de Externe al României, Grigore Preoteasa, care a murit în tragicul accident de avion petrecut pe 4 noiembrie 1957, la Vnukovo, lângă Moscova. Ilinca şi Adrian s-au cunoscut pe băncile facultăţii, ambii absolvind cursurile Universităţii Bucureşti.

“Ilinca, pe care toţi băieţii o protejau, s-a îndrăgostit de un tânăr frumos, deştept şi cu mare priză la reprezentantele sexului frumos”, povestea Mădălin Voicu pentru Hotnews.

Idila Ilincăi cu Adrian s-a concretizat în anul 1973 printr- o căsătorie care n-a rezistat decât un an, cei doi despărţindu- se rapid, dar rămânând prieteni.

S-a stabilit în Statele Unite Ilinca s-a recăsătorit cu Bogdan Bartolomeu, cei doi emigrând în SUA, în anii 80. Despre prima soţie a lui Adrian Năstase se știe că locuieşte la Washington şi deţine un magazin de mobilă şi un studio de design interior.

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019
Recomandări

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019

 

“Mi-amintesc că, atunci când l-am cunoscut pe Adrian, când Ilinca ni l-a prezentat, toți l-am privit cu o oarecare suspiciune pentru că ne lua fata.

Noi trebuia să știm clar că Ilinca noastră era pe mâini bune, că barbatul de care se îndrăgostise o merita. Adrian s-a dovedit, însă un tip de calitate, ei doi căsătorindu-se apoi. Ilinca s-ar fi căsătorit cu el oricum, indiferent de opinia noastră, dar a făcut pasul acesta bucuroasă că și noi, prietenii din gașcă, îl plăceam pe Adrian, care și-a cîștigat astfel încrederea și prietenia noastră”, mai spunea Mădalin Voicu.

După divorţul de Ilinca, Năstase s-a reorientat şi, pe 31 iulie 1985, s-a căsătorit cu Dana, fata lui Angelo Miculescu, ministru al agriculturii, viceprim- ministru al guvernului între 1975 şi 1981. Anul acesta, Adrian și Dana Năstase au celebrat 32 de ani de mariaj. Au doi băieți:  Andrei şi Mihnea, acesta din urmă înscriindu-se anul acesta în PSD.


Citește și: Ce avere are Liviu Dragnea. DNA a pus sechestru pe bunurile liderului PSD


 

Close
Închide
  Close