Gogoși de casă, orez cu lapte și dulceață, zamă de pui cu tăiței de casă, ciorbă de fasole cu afumătură și pâine de mălai, porcheta la rotisor cu cartofi copți în coajă sau sandwich cu pastramă de vită sunt câteva din preparatele ce se regăsesc în meniul noului restaurant ce îi poarte numele.
Nicolai Tand și-a deschis restaurant și este încrezător în proiectul său
„Sunt un om activ, mereu cu treabă și pe drumuri. Sunt un om care iubește mâncarea bună, mâncarea gustoasă. Sunt un om care are mereu casa plină de prieteni și cea mai mare bucurie e să stau cu ei la masă, la povești. Sunt un om de business, un tată care vrea să construiască ceva pentru copiii lui. A fost un proiect pentru care am muncit enorm pentru că de fiecare dată când încep să construiesc ceva, mă implic în totalitate, dar a fost și un proiect de suflet, pe care l-am clădit încet și cu mare entuziasm, având-o alături și pe Monica, soția mea. Aici o să găsiți o parte din mine, pentru că sunt rețete cu care am crescut, rețete ale copilăriei mele, așa cum este pâinea de mălai, dar și rețete pe care le-am învațat de la prieteni dragi, care au avut bunăvoința de a-mi dezvălui din secretele lor. Rețeta pentru porcheta îi aparține lui Luiggi, un italian stabilit la Baia Mare, un om senzațional, alături de care am petrecut zile întregi pentru a ajunge la gustul perfect. ”, povestește Nicolai Tand.
Citește și
GALERIE FOTO/ Cătălin Botezatu, imagini inedite din ”Epoca de Aur”. Era manechin la fabrica textilă APACA!