Mergi direct la conținut »
Nicolas Cage se însoară pentru a patra oară. Viitoarea sa soție este cu 20 de ani mai tânără ca el
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > Nicolas Cage se însoară pentru a patra oară. Viitoarea sa soție este cu 20 de ani mai tânără ca el

Nicolas Cage se însoară pentru a patra oară. Viitoarea sa soție este cu 20 de ani mai tânără ca el

Nicolas Cage, în vârstă de 55 de ani, urmează să se însoare în Las Vegas cu iubita sa, Erika Koike, cu 21 de ani ai tânără decât el. Este a patra căsătorie a celebrului actor.

Cage a depus actele pentru a se însura cu iubita sa de 34 de ani, scrie TMZ.

Potrivit presei americane, cei doi au început să iasă împreună anul trecut în luna aprilie, în timp ce actorul filma în Puerto Rico, și la mai puțin de un an au decis să-și undească destinele.

Nu există informații privind data la care cei doi plănuiesc să facă nunta, dar licența de căsătorie solicitată de actor va fi valabilă timp de un an, după ce va fi aprobată.

Cage a mai fost căsătorit de trei ori înainte. Prima soție a lui Cage a fost Patricia Arquette (50 de ani), între 1995 şi 2001. În 2002, actorul s-a însurat cu Lisa Marie Presley. Cei doi au divorțat după doar trei luni. În 2004, s-a însurat cu Alice Kim, alături de care are un băiat, pe Kal-El, născut pe 3 octombrie 2005. Cei doi au divorțat în 2016 după o despărțire mai lungă.

Actorul mai are un fiu, Weston, de 28 de ani, dintr-o relație anterioară cu actrița Christina Fulton cu care nu a fost, însă, căsătorit.


Citește și: Atenție, România! Ce arată ancheta lui Trump despre cum vrea Putin să influențeze alegerile din țări democratice


 

Close
Închide
  Close