Mergi direct la conținut »
Nicoleta Voicu, mesaj dur după despărțirea de Gheorghe Turda. "Te voi trăda, cum m-ai trădat"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Nicoleta Voicu, mesaj dur după despărțirea de Gheorghe Turda. "Te voi trăda, cum m-ai trădat"

Nicoleta Voicu, mesaj dur după despărțirea de Gheorghe Turda. „Te voi trăda, cum m-ai trădat”

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda au pus capăt relației ce dura de aproape un an, însă cei doi și-au aruncat cuvinte grele, iar ruptura nu a fost una discretă deloc. Deși artista a declarat că nu se va mai întoarce în brațele fostului iubit și că nu există cale de împăcare,  cea mai recentă postare de pe contul de socializare lasă loc de interpretări.

„Te voi trăda, cum m-ai trădat
Voi pune foc și pasiune.
De mi-a plâns astăzi asfintitul,
Va râde răsăritul mâine.

Te voi trăda, cum m-ai trădat.
In slove, timp și dor nestins.
Vei ști cum arde așteptarea,
Cum se răsfrânge-n necuprins.

Te voi trăda, cum m-ai trădat
Să simți plecarea mea de ieri.
Si niciun dor sau sărutat
Să nu-ți aducă primăveri.

Să fie toamnă, frig și ploi
Să fie arșița și vânt.
Să plângă cerul pentru noi,
E si ” Adio ” un …cuvânt.”
, a postat Nicoleta Voicu, pe Facebook.

Gheorghe Turda spune zilele trecute, că gelozia excesiva a partenerei este motivul real al despărțirii. „Da, m-am despărţit de Nicoleta în urmă cu patru zile. Şi-a luat lucrurile şi s-a mutat în apartamentul ei. Mai are câteva lucruşoare pe aici. Exclud varianta unei împăcări pentru că nu se poate trăi cu ea. Era foarte geloasă, îmi urmărea telefonul şi când eram la baie, îmi răspundea la apeluri. Mă sunau colegi de breaslă, trebuia să le răspund, dar ea îmi reproşa că stau prea mult la telefon. Partea proastă e că mi-a stricat nişte relaţii importante. Ce să zic, eu nu o întrebam pe ea cine o sună, de ce doarme cu telefonul sub pernă sau de ce îl ia şi la toaletă”, a declarat Gheorghe Turda, pentru Click!.

Citește și

Fata lui «Tata Puiu» iese pe teren! Maria, fiica fostului selecționer Anghel Iordănescu, dă probe de reporter la o televiziune

Close
Închide
  Close