De Denisa Macovei,

Adi Nartea a simțit pe pielea lui trecerea de la scenele de acțiune din film la scene de acțiune la fel de intense, din viața reală.

Aflat la Istanbul cu o parte dintre colegii alături de care joacă în serialul „Vlad”, Nartea s-a confruntat cu situații nu tocmai plăcute, dar care într-un final au devenit demne de povestit nepoților. Actorul trebuia să filmeze câteva scene în care fugea cu pistolul în mână, imagine ce i-a speriat pe turiști. „Au fost foarte multe incidente. Am fost urmăriți de polițiști adevărați atât pe mare, pe Bosfor, cât și la Moschee. Am speriat turiști care veniseră la Moschee, pe bune. Au fost multe lucruri de genul ăsta. Scenele cu pistoale la Moschee, unde emiți foc de armă… este foarte greșit. E cu pățănii frumoase. Chiar foarte frumoase. Sunt mult, chiar sunt multe”, ne-a povestit Nartea, completat de Aradits, care nu a avut parte de acțiune în Turcia. „Nu le ajunge Erdogan”… a completat și Andrei Aradits.

Adrian Titieni, partener de armă

Scenele terifiante din Turcia au servit drept introducere a unui personaj în serialul-fenomen din România. Toate focurile de armă se datorează lui Adrian Titieni, care-l va interpreta pe Iordache, un pion important al liculei. „În noul sezon vom avea parte de mai multă acțiune, vom filma în diferite locații precum Istanbul sau Marea Neagră, vom avea mișcări ale camerei mai spectaculoase și o poveste puternică în care vom vedea cum Vlad ajunge din ce în ce mai mult în partea întunecată și va putea chiar să comită o crimă cu sânge rece. Toate acestea vor face din continuarea poveștii o experiență memorabilă”, a declarat Jesus del Cerro.

VIDEO: Grigore Alexandru/ FOTO: Sorin Cioponea, Vlad Chirea

Citeşte şi:

Clipe de coșmar pentru Adrian Nartea și soția lui, în parc! Fiica lor, în vârstă de 4 ani, a căzut pe tobogan și și-a fracturat piciorul

Adrian Nartea și Andrei Aradits, întâlnire tensionată: “Oare cum o să-l domin eu pe ăsta în secvențele de tensiune?”

VIDEO/ Adrian Nartea, actorul din serialul „Vlad”, a pierdut bani la cazinou, din cauza unui prieten. „I-am dat și nu i-am mai văzut înapoi”

Larisa Iordache, trimisă în stradă: „M-au pus să îmbrac uniforma Poliției din lipsă de personal”
GSP.RO

Larisa Iordache, trimisă în stradă: „M-au pus să îmbrac uniforma Poliției din lipsă de personal”

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi
HOROSCOP

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi