Mergi direct la conținut »
Număr spectaculos de magie, pe „Scena misterelor”. Dan Negru e șocat
Entertainment Libertatea > Entertainment > Număr spectaculos de magie, pe „Scena misterelor”. Dan Negru e șocat

Număr spectaculos de magie, pe „Scena misterelor”. Dan Negru e șocat

Venom, Ralph, Crăiasa Zăpezii, dar și o spectaculoasă zeiță indiană sunt o parte dintre măștile care urcă diseară pe… “Scena misterelor”, show-ul prezentat de Dan Negru, alături de Romică Țociu, la Antena 1.

Zece vedete, împărțite în două tabere, se vor confrunta în încercarea de a  afla cine sunt celebritățile care se ascund în spatele măștilor serii. Rona Hartner, Luminița Anghel, Dorian Popa, Andrei Duban și Lino Golden, din echipa Starurilor, și Diana Munteanu, Anca Neacșu, Pepe, Cosmin Seleși și Ionuț Iftimoaie, din cea a Galacticilor, se vor “lupta” să câștige cei 1.000 de euro puși în joc, bani pe care, ulterior, îi vor dona unei cauze umanitare. Care tabără va fi mai inspirată și va ghici cele mai multe vedete, telespectatorii Antenei 1 vor afla diseară.

Crina Matei, Grațiela Duban, dar și Șerban Copoț și Cosmin Seleși vor fi ajutoare de mască, în această ediție a show-ului. De asemenea, magicianul Lorenzo va executa un spectaculos număr de magie, în care va fi implicată masca Venom.

Și cum unul dintre tablourile serii îl va constitui lumea filmului de la Bollywood, pe “Scena misterelor” va poposi o spectaculoasă zeiță indiană, căreia îi vor da replica Șerban Copoț și Cosmin Seleși, coechipieri pe parcursul actualului sezon al reality-show-ului “Asia Express”. Cum pentru această scenetă nu au avut la dispoziție cele două ranițe pe care le-au purtat în cursa din “Asia Express – Drumul Elefantului”, Șerban și Cosmin urcă pe “Scena misterelor” cu rucsacuri de împrumut: cele pe care Ruby și iubitului ei, Robert, le-au cărat în spate în Sri Lanka și India.

De o întâmplare neprevăzută a avut parte, în această ediție, vedeta din spatele lui Ralph, din filmul “Ralph rupe netu” care, la machiaj, a trebuit să renunțe forțat la barbă și mustață, pentru că altfel nu i se lipea masca de față.

Citește și

Adevăr sau fake news? Europarlamentarii unguri neagă că Dăncilă le-ar fi spus că nu există corupție în România, ci doar diferențe culturale

 

 

 

 

 

Close
Închide
  Close