Pe Anca Neacşu, publicul o cunoaşte drept una dintre fostele componente ale trupei A.S.I.A.
Vedeta nu este doar o cântăreaţă frumoasă şi apreciată, ci are şi talente ascunse, cum este bucătăria.
Stabilită de ceva vreme în Turcia, ţara soţului ei Serkan, Anca se descurcă în bucătărie şi adoră să pregătească mâncare specific chinezească. Asta a pregătit şi în weekend, solista postând pe pagina sa de Facebook nu doar imaginea cu preparatul final, ci şi reţeta, pentru fanii ei dornici să-şi testeze calităţile în bucătărie.
Iată care este reţeta preparatului chinezesc făcut de Anca Neacşu: „Tai pieptul de pui în fâşii, căţeii de usturoi, le stropeşti cu soia şi le pui la marinat, acoperite cu un capac, pentru aproximativ 15-30 minute. Între timp, tai un morcov şi un ardei, la fel, în fâşii. Apoi pregatesti fideluţa chinezească”. Citeşte şi:
Anca Neacşu S-A PUS RĂU cu soţul ei! Află aici motivul!
Anca Neacşu este FOC ŞI PARĂ! „Tupeu maxim din partea unora! Mă enervează nesimţirea asta!”