MENIU CAUTĂ
, de Dragoș Tănase

O nouă gafă marca „Game of Thrones”, după paharul de la Starbucks. Unui personaj îi „crește” mâna pierdută în sezonul 3

Distribuie

La doar o săptămână după ce un pahar de la Starbucks  a apărut într-o secvenţă a episodului al patrulea din serialul „ Game of Thrones”, o nouă gafă a devenit deja virală pe rețelele de socializare.

Este vorba despre personajul Jaime Lannister, care și-a pierdut mâna în sezonul 3 al serialului, dar în imaginile de promovare pentru penultimul episod, Jaime își îmbrățișează sora cu ambele mâini, relatează Digi 24.

În penultimul episod, Jaime își abandonează prietenii și noua iubită Brienne pentru a se întoarce la sora sa. Îl ucide pe Euron Greyjoy și încearcă să o ducă pe Cersey într-un loc sigur. Însă, pasajul este prăbușit, astfel că încearcă să o consoleze pe Cersei în timp ce-și așteaptă moartea. Cei doi mor îmbrățișați.

Ca și în cazul paharului de la Starbucks, fanii s-au dovedit atenți la detalii și au descoperit o nouă gafă. În una dintre imaginile de promovare a episodului 5 din sezonul 8 făcute publice de HBO, s-a putut observa cum Jaime i-a oferit ultima îmbrățișare surorii lui cu ambele mâini, deși și-a pierdut mâna dreaptă încă din sezonul 3.

Însă, în episodul care a apărut luni, mâna metalică a personajului apare, iar imaginea de promovare care a produs isterie pe rețelele de socializare a fost ștearsă.

Citește mai multe despre Game of Thrones și starbucks pe Libertatea.

Comentarii